Ερωτήματα για την εκδίκαση από την ΕΦΙΠΗΔ τεσσάρων παραγόντων της ΕΟΜΟΠ ενώ υπάρχει εκκρεμοδικία – Σιωπά ο Λευτέρης Αυγενάκης

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Σενάρια επιστημονικής φαντασίας θυμίζουν τα όσα  βιώνουν ορισμένοι συνάνθρωποί μας κι αν ήταν κάποιος κακοπροαίρετος θα θεωρούσε ότι η… δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή!

Το ερώτημα που εύλογα θα δημιουργηθεί από τις αποκαλύψεις του Sportime, όπως μπορείτε να διαβάσετε και παρακάτω είναι αν ΑΣΕΑΔ και ΕΦΙΠΗΔ, λειτουργούν αντικειμενικά, με σκοπό τη… δικαίωση όσων προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους.

Αποφάσεις που προκαλούν και εγείρουν πολλά ερωτήματα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, έχει συνδυαστεί με πάρα πολλές καταγγελίες,

όπως σας αποκάλυψε το Sportime και έχει τη συγκάλυψη του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, μιας και από το 2019 δεν έχει πάρει θέση, είναι και πάλι πρωταγωνίστρια.

Η συνέχεια των γεγονότων όσων αποκαλύψαμε, είχε ως αποτέλεσμα η αντάρτικη διοίκηση της ΕΟΜΟΠ να προσφύγει στην ΕΦΙΠΗΔ με στόχο να τιμωρηθούν τέσσερις παράγοντες του αντίπαλου στρατοπέδου.

Η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος Ηθικής και Δεοντολογίας κάλεσε τους τέσσερις παράγοντες σε απολογία. Οι τρεις εκ των οποίων είχαν ακριβώς τις ίδιες κατηγορίες, στο ίδιο κατηγορητήριο!

Παρά το γεγονός ότι άπαντες ζήτησαν τον κανονισμό, δηλαδή το “δίκαιο” με το οποίο θα δικαστούν και θα έπρεπε να είχε η ΕΦΙΠΗΔ δεν πήραν ποτέ καμία απάντηση, γιατί απλά, μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε τέτοιος κανονισμός. Παράλληλα ενημέρωσαν την Επιτροπή ότι εκκρεμούν μηνύσεις και αγωγές για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η πάγια τακτική της ΕΦΙΠΗΔ είναι να μην εκδικάζει, σε περίπτωση εκκρεμοδικίας, παρόλα αυτά έκανε μια… εξαίρεση στην συγκεκριμένη περίπτωση και καταδίκασε τους δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους. Το πλέον κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο ένας από τους τρεις με τις ίδιες κατηγορίες αθωώθηκε, ενώ οι άλλοι δύο καταδικάστηκαν.

Ο νόμιμος πρόεδρος της ΕΟΜΟΠ, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πλειοψηφία του ΔΣ, προσέφυγε στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών, όπου τα όσα συνέβησαν αδυνατούμε να τα κατανοήσουμε! Ο δικηγόρος του Τάσου Πανταζίδη, έστειλε μέιλ στο ΑΣΑΕΔ και ζήτησε να κλείσει ραντεβού, προκειμένου να καταθέσει το φάκελο, λόγω του κορονοϊού. Η γραμματέας του απάντησε να στείλει το φάκελο ηλεκτρονικά.

Την απάντησή μάλιστα η γραμματέας κοινοποίησε και σε όλα τα μέλη του ΑΣΕΑΔ.

Ο δικηγόρος έστειλε το φάκελο ηλεκτρονικά και μόλις πήραν την εκδίκαση της υπόθεσης, άπαντες έτριβαν τα μάτια τους. Απορρίφθηκε γιατί ο φάκελος κατατέθηκε ηλεκτρονικά!!!! Δηλαδή το ΑΣΕΑΔ μέσω της γραμματέας του, ζήτησε να στείλουν το φάκελο με μέιλ και η υπόθεση απορρίφθηκε επειδή πήγε ηλεκτρονικά!!!

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού συνεχίζει να καλύπτει τα όσα έχουν γίνει, καθώς έχει βάλει υποψήφια την εκλεκτή του και άμεση συνεργάτιδα στη ΓΓΑ Ντόρα Πάλλη.

Είναι ποτέ δυνατόν η γραμματέας να ζητά να σταλούν τα χαρτιά ηλεκτρονικά και γι αυτό το λόγο να απορρίπτεται η υπόθεση; Η ΕΦΙΠΗΔ και ο πρόεδρος της Γιώργος Λενός, γιατί εκδίκασαν την υπόθεση ενώ εκκρεμοδικεί;

Η ΕΦΙΠΗΔ πάντως έχει έρθει στο προσκήνιο με την ανήκουστη απόφασή της να πληρώνουν παράβολο όσοι θέλουν να προσφύγουν 1000€. Την ώρα που ο Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή τις παρενοχλήσεις αθλητών και την κακοδιαχείριση σε άλλες ομοσπονδίες ζητάει να γίνουν επώνυμες καταγγελίες, η ΕΦΙΠΗΔ ζητάει 1000€ παράβολο…

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού πρέπει άμεσα να πάρει θέση για όσα γίνονται στο Μοντέρνο Πένταθλο, εκτός κι αν το σλόγκαν του είναι «Όλα στη φόρα, μόνο για τους μη εκλεκτούς»

Το άρθρο Ερωτήματα για την εκδίκαση από την ΕΦΙΠΗΔ τεσσάρων παραγόντων της ΕΟΜΟΠ ενώ υπάρχει εκκρεμοδικία – Σιωπά ο Λευτέρης Αυγενάκης εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα