Η ΑΕΚ συμφώνησε με Μάνταλο για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024!

Η ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με τον Πέτρο Μάνταλο για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 και μαζί του θα μπει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».

Η ΑΕΚ ήθελε να «δέσει» τον Πέτρο Μάνταλο και να μπει μαζί του στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και το… κατάφερε.

Ο αρχηγός της Ενωσης έδωσε τα χέρια με την ΠΑΕ ΑΕΚ

και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2024. Μάλιστα, υπήρξε σήμερα επαφή με τον Μελισσανίδη και σε ελάχιστα λεπτά ήρθε και η συμφωνία…

Αυτό σημαίνει ότι θα συμπληρώσει στην Ενωση μία δεκαετία, καθώς ήρθε το καλοκαίρι του 2014 στην ομάδα όταν αγωνιζόταν αυτή στην Β’ Εθνική. Ο Μάνταλος πάντως ανήκει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2013, αλλά την σεζόν 2013/14, που η Ένωση αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική, είχε μείνει δανεικός στην Ξάνθη.

Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη με τους «κιτρινόμαυρους» ολοκληρωνόταν κανονικά το 2022, αλλά η ΑΕΚ έσπευσε να υπογράψει μαζί του. Τα… επίσημα και τελικά για το deal συμφωνίας θα γίνουν όταν επιστρέφει ο Μάνταλος από τις υποχρεώσεις του από την Εθνική ομάδα και πριν την επανέναρξη των πλέι οφ της Super League.

Μια δεκαετία… ΑΕΚ

Ο Πέτρος Μάνταλος με την φανέλα της Ενωσης έχει αγωνιστεί σε 236 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 50 γκολ και 69 ασίστ. Τον προσεχή Αύγουστο θα κλείσει τα 30 του και η ΑΕΚ είναι η ομάδα της ζωής του καθώς με την φανέλα της έχει πετύχει πολλά και θα μπει ως captain της στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με τα «κιτρινόμαυρα» έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, Κύπελλο (σκοράροντας μάλιστα στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό), έχει αγωνιστεί στο Champions League, ενώ πριν τραυματιστεί είχε σημαντική συνεισφορά και στην πολύ καλή πορεία στο Europa League, την σεζόν που κατέκτησε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα.

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Μάνταλος είχε βρεθεί κοντά σε μεταγραφή στην Αλ Νασρ, αλλά αυτή… χάλασε στο παρά πέντε. Η ομάδα του Ντουμπάι ενημέρωσε επίσημα την ΠΑΕ ΑΕΚ την 26η Αυγούστου πως αποσύρεται από την απόκτηση του αρχηγού της Ενωσης. Συγκεκριμένα, η επίσημη απάντηση της Αλ Νασρ ήταν: «Εξαιτίας κάποιων καταστάσεων αγνοήστε την πρόταση μας στις 24 Αυγούστου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ο Παπαδημητρίου με (πολύ) ενισχυμένο ρόλο στο κλαμπ

Θα πάθετε πλάκα με το κορμί της Καρολίνας του Survivor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πλάνο που βγάζει από το… συρτάρι ο Χιμένεθ για την Τούμπα

Το άρθρο Η ΑΕΚ συμφώνησε με Μάνταλο για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα