Παναθηναϊκός: Έτσι το σκέφτεται ο Μπόλονι για την Τρίπολη

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός γνωρίζοντας πως έχει να καλύψει και μία απόσταση από τους τρεις που κυνηγάει για να μπει στην τετράδα.

Μπορεί οι «πράσινοι» να μην κάνουν πρεμιέρα με ντέρμπι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έχουν και εύκολο ματς. Δεν έχει νικήσει ο Παναθηναϊκός

φέτος τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό δεν είναι τυχαίο. Δυσκολεύτηκε πολύ και στα δύο ματς, γκολ δεν έβαλε και θα προσπαθήσει να πάρει αυτή τη φορά το τρίποντο γνωρίζοντας πως θα έχει έτσι την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που παίζουν μεταξύ τους.

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους έντεκα που θα παρατάξει στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Ούτως ή άλλως οι επιλογές του σε ορισμένες θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες. Σε άλλες μάλλον θα πάει βάσει της φόρμας κάποιων παικτών.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (19/3) ο Ρουμάνος ουσιαστικά πάτησε πάνω στην ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Διούδης δεν βγαίνει, ενώ και η τετράδα μπροστά του δεν αλλάζει. Μολό δεξιά, Χουάνκαρ αριστερά και οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας. Υπενθυμίζεται πως ο Βέλεθ δεν υπολογίζεται.

Αλλαγή αναγκαστικά υπάρχει στα χαφ από τη στιγμή που ο Μαουρίσιο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός για περίπου 20 μέρες. Τη θέση του ουσιαστικά αναμένεται να πάρει ο Αλεξανδρόπουλος. Ο νεαρός χαφ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και θα μπορέσει να ξεκινήσει συνθέτοντας μία τριπλέτα με τους Νιάς και Αγιούμπ. Ο τελευταίος δεν ήταν τόσο καλός με τον ΠΑΟΚ, αλλά είχε κάποιες ενέργειες και ταυτόχρονα δεν υπάρχουν άλλες λύσεις. Ο Μπουζούκης ακόμα δεν είναι πλήρως έτοιμος, ενώ ο Βιγιαφάνιες έδειξε παίζοντας αριστερά πως είναι λάθος να αγωνίζεται σε άλλη θέση.

Ο «Βίγια» μαζί με τους Χατζηγιοβάνη και Μακέντα ήταν οι τρεις που βοήθησαν αρκετά κόντρα στον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό όλα δείχνουν πως θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ξανά βασικοί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και να κερδίσουν και πάλι πόντους. Υπενθυμίζεται πως όλοι τους δεν βρίσκονταν στις πρώτες επιλογές του Μπόλονι και στο κομβικό ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League 1, έδωσαν απαντήσεις.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Έτσι το σκέφτεται ο Μπόλονι για την Τρίπολη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα