Επτά αναβάτες MotoGP στα 100km of Champions μεταξύ τους και οι πρωταθλητές Bagnaia Acosta

100km of Champions του Valentino Rossi:  Τα παραδοσιακά 100km Champions που θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 13 Ιανουαρίου στο Valentino Rossi Motor Ranch θα καλωσορίσουν τη συμμετοχή πολλών αστέρων του MotoGP.

Όπως

κάθε χειμώνα, ο Valentino Rossi κάλεσε πολλούς παίκτες από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας στο Ranch του για να αγωνιστούν στα 100km of Champions. Μια συνάντηση που δεν χάνεται και που πάντα γεννά μεγάλες προσδοκίες στους πιλότους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Ιανουαρίου και θα γιορτάσει την ένατη επέτειό της. Αυτή την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και το βράδυ ο αγώνας «  Americana  » στο διπλό οβάλ του Motor Ranch του Valentino Rossi.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – Κάτοψη

100km of Champions του Valentino Rossi:  Ο αγώνας των 100 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο όταν οι συμμετέχοντες, ομαδοποιημένοι σε ζευγάρια, θα αγωνιστούν όλο το απόγευμα. Η δεύτερη βραδιά του «100km Dei Campioni» θα είναι ζωντανή από την τελετή απονομής των βραβείων.

Η φετινή λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει πολλά αστέρια MotoGP, όπως ο διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής Pecco Bagnaia και οι αναβάτες VR46 Marco Bezzecchi και ο νεοφερμένος Fabio Di Giannantonio.

Οι Franco Morbidelli, Luca Marini και το δίδυμο GASGAS Factory Racing, που αποτελείται από τους Pedro Acosta και Augusto Fernandez θα είναι επίσης εκεί.

Ο πολλαπλός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP θα επιδιώξει να ανακτήσει τον τίτλο του κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του Σαββάτου. Συνδεδεμένος με τον αδερφό του Μαρίνι, εκθρονίστηκε πέρυσι από την Elia Bartolini και τον Lorenzo Baldassarri.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΟ Πέδρο Ακόστα ανάμεσα στους επτά αναβάτες MotoGP που θα εγγραφούν στον αγώνα χωματόδρομου των 100 χιλιομέτρων Champions του Valentino Rossi

100km of Champions του Valentino Rossi:  Στις 12-13 Ιανουαρίου θα δούμε την ένατη έκδοση του αγώνα χωματόδρομου «100km of Champions» που θα διεξαχθεί στο MotoRanch του Valentino Rossi στην Tavullia.

Η διοργάνωση εκτός σεζόν βλέπει παλιά και σημερινά αστέρια των δίτροχων να προσκαλούνται να συμμετάσχουν στον Rossi και τους αναβάτες του VR46 Academy στη διάσημη πίστα προπόνησής τους.

Η φετινή σύνθεση περιλαμβάνει επτά τρέχοντες αναβάτες MotoGP.

100km of Champions του Valentino Rossi: Ο ισχύων πρωταθλητής Moto2 Pedro Acosta, ο συμπαίκτης της GASGAS Augusto Fernandez και ο νέος μεταγραφέας του VR46 Fabio di Giannantonio έχουν προσκληθεί πίσω, όπου θα αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή της Ducati, Francesco Bagnaia και τους συναδέλφους αναβάτες της Ακαδημίας Franco Morbidelli, Marco Bezzecchi και Luca Marini.

Εκτός από τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Rossi, άλλοι πρώην αναβάτες MotoGP που συμμετέχουν είναι οι Danilo Petrucci, Remy Gardner και Tito Rabat, με τον νικητή του αγώνα WorldSBK Michael Ruben Rinaldi επίσης να παρευρίσκεται.

Η περσινή διοργάνωση σημείωσε νίκη για τον νέο αναβάτη της Repsol Honda, Marini, στον ατομικό διαγωνισμό αποκλεισμού «Americana» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Τα 100 χιλιόμετρα στη συνέχεια αναβλήθηκαν κατά μία ημέρα λόγω κακοκαιρίας, προτού κερδίσουν οι Elia Bartolini και Lorenzo Baldassarri μπροστά από τους αδελφούς Rossi και Marini.

Οι αγωνιζόμενοι ομαδοποιούνται σε ζευγάρια για τη μάχη των 100 χιλιομέτρων, η οποία ξεκινά με τους αναβάτες να τρέχουν στις μηχανές τους για ένα ξεκίνημα σε στυλ αντοχής. Ο αγώνας διεξάγεται σε 50 γύρους, με εναλλαγή αναβατών κάθε 5 γύρους.

Αγώνας χωματόδρομου «100km of Champions» – λίστα συμμετοχώνΒαλεντίνο ΡόσιΛούκα ΜαρίνηΦράνκο ΜορμπιντέλιΑουγκούστο ΦερνάντεθFrancesco BagnaiaΜάρκο ΜπεζέκιΣελεστίνο ΒιέττιΠέδρο ΑκόσταΦίλιππο ΦαριόλιΝτιόγκο ΜορέιραΜατέο ΜπερτέλΞαβιέ ΑρτίγκαςAndrea MignoΜατέο Γκαμπαρίνι

Σάμι ΧάλμπερτΤίτο ΡαμπάτΈλια ΜπαρτολίνιMattia CasadeiΝικόλα ΚαράροΑλεσάντρο ΖακόνεΑλμπέρτο ​​ΣούραΙβάν ΟρτόλαΜάικλ Ρούμπεν ΡινάλντιMattia PasiniΧοσέ Αντόνιο ΡουένταΜανουέλ ΓκονζάλεςTatsuki SuzukiFabio di GiannantonioFilippo FuligniΛούκα ΟταβιάνιΝτανίλο ΠετρούτσιΡέμι ΓκάρντνερΤομ ΝιβΤιμ ΝιβΦεράν ΚάρντουςΛορέντζο ΓκαμπελίνιΜάρκο ΜπέλιΝτένις ΦότζιαΑντρέα ΒερόναThomas ChareyreΑντρέα Μαντοβάνη

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ημερολόγιο MotoGP 2024AMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμεMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςF1 2024: Σας παρουσιάζουμε οδηγούς και ομάδες για το 2024

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα