ΕΟΚ: Προαιρετική η συμμετοχή στα «μικρά» πρωταθλήματα

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι τροποποιείται η παράγραφος στην Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων που αναφέρεται στην υποχρεωτική συμμετοχή των σωματείων στα Πρωταθλήματα Παίδων ή Εφήβων και Κορασίδων ή Νεανίδων και η συμμετοχή είναι πλέον προαιρετική!

Η ΕΟΚ έκανε προαιρετική την

συμμετοχή των «μικρών» ομάδων των συλλόγων στα αντίστοιχα «μικρά» πρωταθλήματα! Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τροποποιείται η παράγραφος στην Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων που αναφέρεται στην υποχρεωτική συμμετοχή των σωματείων στα Πρωταθλήματα Παίδων ή Εφήβων και Κορασίδων ή Νεανίδων. Έτσι η συμμετοχή είναι πλέον προαιρετική!

Η απόφαση αυτή έχει δυο όψεις. Από την μια η Ομοσπονδία επιτρέπει κάπως στις ομάδες να πάρουν μια οικονομική ανάσα, καθώς δεν θα έχουν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος της συμμετοχής των «μικρών ομάδων» τους στα «μικρά πρωταθλήματα».

Από την άλλη, όμως, «αποδυναμώνει» τα «μικρά» πρωταθλήματα και επιτρέπει φυσικά στα σωματεία  να μην ασχολούνται και πολύ με τα τμήματα υποδομής και τις μικρές ομάδες τους.

Αλλαγή και στις διαφημίσεις στις φανέλες

Η ΕΟΚ άλλαξε επίσης και το θέμα του αριθμού των διαφημίσεων που μπορούν να υπάρχουν στις φανέλες και τα σορτσάκια των ομάδων. Πλέον στις εμφανίσεις επιτρέπονται μέχρι 4 διαφημίσεις. Οι 3 στην φανέλα (μπρος και πίσω) και 1 στα σορτς (μπρος και στο δεξί πόδι).

Το άρθρο ΕΟΚ: Προαιρετική η συμμετοχή στα «μικρά» πρωταθλήματα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα