Πανιώνιος: Ζητείται θαύμα ώστε να παίξει στην Basket League

Η αισιοδοξία ότι ο Πανιώνιος θα περάσει σε νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς μετά τα όσα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας (28/9), ήταν διάχυτη. Μάλλον όμως όσοι ενθουσιάστηκαν ήταν βιαστικοί. Δυστυχώς…

Ο Πανιώνιος εξακολουθεί να βρίσκεται στην αβεβαιότητα. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και μόνο με ένα θαύμα θα καταφέρει να προλάβει να παίξει στην Basket League. Αν πρώτα επέλθει επίσημη συμφωνία

ανάμεσα στην πρώην ιδιοκτησία και την υποψήφια νέα. Διότι μέχρι στιγμής υπάρχει προφορική συμφωνία και τίποτα περισσότερο.

Το είπε άλλωστε και ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος που έσπευσε να προσγειώσει τον αρχικό ενθουσιασμό. Ο Πανιώνιος έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και πλέον αναζητείται θαύμα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρξε συζήτηση ανάμεσα στο νυν ιδιοκτήτη, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και τους οργανωμένους οπαδούς. Στους οποίους είπε ότι ακόμα και το πρωί της Τρίτης (29/9) αν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα (…) με τους υποψήφιους αγοραστές, εκείνος παραχωρεί την ΚΑΕ.

Κι επίσης φρόντισε να τελειώσει οριστικά την κουβέντα περί δικής του εμπλοκής, επαναλαμβάνοντας ότι δεν δύναται να κατεβάσει την ομάδα ο ίδιος.

Πως θα προλάβει ο Πανιώνιος λοιπόν:

1.Μέχρι την Πέμπτη να παρουσιάσει φάκελο για να περάσει από την ΕΕΑ

2.Να βρει οχτώ επαγγελματικά συμβόλαια για να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ το Σάββατο (3/10) και να μην τιμωρηθεί με -2 βαθμούς από το φετινό αλλά και το επόμενο πρωτάθλημα.

3.Ακόμα κι αν τα βρει θα πρέπει όλοι οι παίκτες (και οι 8 minimum) να περάσουν από εξετάσεις COVID, να ετοιμαστούν τα συμβόλαιά τους και άλλα διαδικαστικά.

4.Να ετοιμαστούν εμφανίσεις και να τυπωθούν οι φανέλες, γενικά να οργανωθεί το τμήμα.

BONUS: Δείτε και το πρόγραμμα της ομάδας στην Basket League.Όλους τους σημαντικούς αγώνες τους έχει στην αρχή.

Και βέβαια πολλά ακόμα λειτουργικά και πρακτικά ζητήματα… Που αρχικά θα πρέπει να λυθούν μέσα σε ελάχιστα 24ωρα ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στις 10/10 αρχίζει και το πρωτάθλημα της Basket League.

Ο Πανιώνιος, τα τελευταία τρία χρόνια με ένα τρόπο… μαγικό, κατάφερνε να παραμείνει στην κατηγορία. Λες και κάποια αόρατη δύναμη τον προστάτευε. Αν υπάρχει, αυτή η δύναμη, ίσως τον σώσει και τώρα

Αλλά φαίνεται δύσκολο…

Το άρθρο Πανιώνιος: Ζητείται θαύμα ώστε να παίξει στην Basket League εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα