Ατρόμητος: Ο Κάναντι πήγε να στείλει μήνυμα στον Ρισβάνη, αλλά…

Αναμενόμενη ήταν η ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι με μία εξαίρεση. Ο Ρισβάνης επέστρεψε από την τιμωρία του μετά την αποβολή της πρεμιέρας, αλλά είδε το πρώτο ημίχρονο από τον πάγκο. Ο λόγος ήταν πως προτιμήθηκε ο νεαρός Στρούγγης.

Δεν τα πήγε, πάντως, καλά ο 22χρονος με αποτέλεσμα ο Νταμίρ Κάναντι να βάλει τον Ρισβάνη με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Ατρόμητος «έχασε» έτσι μία αλλαγή με την αρχική επιλογή του Αυστριακού. Ο κόουτς

ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα, αλλά δεν του βγήκε.

Οι σχέσεις των δύο δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Γενικά ο Κάναντι δεν το έχει πάει καλά το έργο από τη στιγμή που γύρισε. Προσπαθεί να επιβληθεί με λάθος τρόπο πολλές φορές με αποτέλεσμα να μετράει ήδη απώλειες. Και εάν ο Βέλλιος δεν του έκανε ούτως ή άλλως, ο Μπουσούλατζιτς ήταν διαφορετική περίπτωση.

Με τους Ρισβάνη και Κιβρακίδη έχει μανουριάσει, με τον Χαρίση δεν είναι επίσης στα καλύτερά του και συνολικά η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μόνο ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ωστόσο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα αποτελέσματα έρχονται προς το παρόν και οι δύο εκτός έδρας βαθμοί φαινομενικά βγάζουν μία ηρεμία προς τα έξω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Ατρόμητου έφτασε στο χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός της ομάδας μας έχει 83 συμμετοχές στη Super League, 11 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και 6 συμμετοχές στο Europa League. Έχει πετύχει 4 γκολ και 1 ασίστ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AtromitosFC (@atromitosathinonfc) στις 28 Σεπ, 2020 στις 1:34 πμ PDT

Το άρθρο Ατρόμητος: Ο Κάναντι πήγε να στείλει μήνυμα στον Ρισβάνη, αλλά… εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα