Εμβόλιο τρίτη δόση : Αναστάτωση με τα SMS, πάνε σε ανθρώπους χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε πολλούς πολίτες η αποστολή του μηνύματος SMS σχετικά με την Τρίτη δόση , την αναμνηστική δόση όπως λέγεται, για την οποία ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για την πρώτη ομάδα δικαιούχων.

Πολλοί είναι οι πολίτες που ξαφνιάστηκαν βλέποντας στο κινητό τους το μήνυμα που έλεγε : Σύμφωνα με την σύσταση της επιτροπής εμβολιασμού, εχετε προτεραιοποιηθεί για αναμνηστική δόση. Το σύστημα θα είναι διαθέσιμο για να κλείσετε ραντεβού την 14/9.

Άνθρωποι χωρίς υποκείμενα νοσήματα, άνθρωποι που μόλις πριν λίγες

εβδομάδες ολοκλήρωσαν τη δεύτερη δόση τους και άλλοι που στον πρώτο γύρο των εμβολιασμών δεν είχαν χαρακτηριστεί ευπαθείς, έλαβαν αυτό το μήνυμα και άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως το υπουργείο υγείας τους κρύβει κάτι. Επαθαν κάτι και δεν το ξέρουν;

Με αγωνία οι «ευπαθείς» τυχεροί του SMS περιμένουν να ξημερώσει αύριο για να δουν αν πράγματι με το ΑΜΚΑ τους κρίθηκε ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο (αν δηλαδή μιλάμε για τόσο μεγάλο αλαλούμ) ή αν το πρόβλημα είναι μόνο στον αριθμό τηλεφώνου (δηλαδή απλά πήγε σε λάθος αριθμό το SMS)

Σε κάθε περίπτωση μια διευκρίνηση από το υπουργείο υγείας θα βοηθούσε λίγο την κατάσταση. Εκτός και αν είναι τόσο αβέβαιοι για το ποιοι τελικά θεωρούνται ευπαθείς ομάδες που το έπαιξαν λόττο σε ποιους θα στείλουν το sms.

Sportime Greece για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα