Μπράμπετς: «Δεν κερδίσαμε γιατί δεν… σκοράραμε»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε για το «στραβοπάτημα» και την ισοπαλία, εντός έδρας, κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ ανέφερε πως έλειπε το γκολ από την ομάδα του.

Ο ΟΦΗ «βραχυκύκλωσε» τον Άρη και «άρπαξε» πολύτιμο βαθμό στο Βικελίδης. Ο Μπράμπετς στάθηκε στη τελική προσπάθεια, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν πήρε τη νίκη επειδή δεν σκόραρε.

Αναλυτικά όσα

είπε στην κάμερα της NOVA

«Δεν κερδίσαμε γιατί δεν… σκοράραμε. Αρχίσαμε στην έδρα μας και παρόλο που οι απίθανοι οπαδοί μας ήταν δίπλα μας, δεν βάλαμε γκολ και δεν πήραμε τη νίκη. Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποιες ευκαιρίες και κατά τη διάρκεια του αγώνα κερδίσαμε πολλά κόρνερ για να σκοράρουμε. Είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε. Πίστευα μέχρι το τέλος πως θα σκοράραμε, όμως δεν έγινε αυτό…»

Για την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τον Άρη: «Προσωπικά ένιωσα καλά, αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη. Δεν κερδίσαμε για εμάς και τους φιλάθλους μας και είμαστε στεναχωρημένοι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα