Mάντσεστερ Σίτι: Δεν την άντεξε και χώρισε ο Ντίας την 22χρονη φίλη του

Ο Ντίας της Mάντσεστερ Σίτι «έσκασε» με τη συμπεριφορά και τον διαφορετικό τρόπο ζωής της κοπέλα του και την χώρισε με…συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Ρούμπεν Ντίας φαίνεται πως βρίσκεται σε διάσταση με την κοπέλα του, που ήταν μαζί για τρία χρόνια. Ο παίκτης των «Πολιτών» μάλιστα έσβησε όλες τις κοινές φωτογραφίες στα social media με την πρώην του, April Ivy.

Χώρισαν λόγω διαφορών στον τρόπο ζωής. Ο Ρούμπεν φαίνεται πως είναι «πιο

διακριτικός» από τον April. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έκανε φέτος διακοπές στην Ελλάδα, μαζί με τον Πορτογάλο αμυντικό.

Πάντως, δεν υπάρχει ακόμα κάποιο επίσημο σχόλιο από το ζευγάρι. Ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2018 και δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους την Πρωτοχρονιά του 2019.

Η 22χρονη καλλονή φαίνεται να διατηρεί τις κοινές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η ίδια μετακόμισε στην Αγγλία, όταν ο Ντίας πήρε μεταγραφή από την Μπενφίκα στην Mάντσεστερ Σίτι, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η April είχε ήδη «φτιάξει» το όνομα της στην πατρίδα της, αφού ένα τραγούδι που συνέθεσε και ερμήνευσε με τίτλο «Be Ok» έφτασε στην κορυφή της εθνικής λίστας αναπαραγωγής ραδιοφώνου, καθώς και το νούμερο ένα στα εθνικά Spotify, YouTube και iTunes Charts.

Μάλιστα, η πρώην σύντροφος του Ντίας έφτανε τακτικά στην πρώτη δεκάδα των πιο λαμπερών WAG της Ευρώπης, μαζί με την εκπληκτική σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο , Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ .

Το σχετικό δημοσίευμα του FLASH για τον άσο της Mάντσεστερ Σίτι:

«Το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε ένα σπίτι στο Μάντσεστερ όπου η τραγουδίστρια είχε μετακομίσει για να βρεθεί κοντά στον Ρούμπεν. Ταυτόχρονα προσπαθούσε να προχωρήσει την καριέρα της στο Λονδίνο.

«Έχουμε μάθει ότι ο τρόπος ζωής τους, με τον ποδοσφαιριστή να είναι πιο διακριτικός και να έρχεται σε αντίθεση με την πιο πληθωρική πλευρά της τραγουδίστριας, κατέληξε να τους απομακρύνει. Ο χωρισμός ήρθε πριν από μερικές εβδομάδες, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, το ζευγάρι πέρασε μαζί στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου ».

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα