Champions League: Θρίαμβος Παρί με μαγικό Μέσι (vids)

Απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι μετρούσε έξι γκολ σε έξι αναμετρήσεις. Ο Λιονέλ Μέσι κατόρθωσε με μόλις μια ενέργεια σε ένα ενενηντάλεπτο να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να εντυπωσιάσει, έφτασε σε μια μεγάλη νίκη επί των «πολιτών» (2-0). Για να το κάνει, η ομάδα του Ποτσετίνο πάτησε πάνω στα νεκρά διαστήματα της Σίτι, η οποία ομολογουμένως αδικείται

από το τελικό σκορ.

Ο Γκέιγ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 8ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια οι Άγγλοι όχι μόνο ισορρόπησαν το ματς, αλλά πήραν και τα ηνία του. Μάλιστα, στο 26΄ οι Στέρλινγκ – Μπερνάρντο Σίλβα έχασαν μια μοναδική διπλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουν.

Την ίδια στιγμή, ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος στη συντριπτική πλειοψηφία του αγώνα, κατάφερε να κάνει τους πάντες να μιλούν γι’αυτό. Ο Αργεντινός παρακολουθούσε προσεκτικά τις κινήσεις των φιλοξενούμενων και με την παράδοση να τον ευνοεί (6 γκολ σε 6 ματς κόντρα στους πολίτες) άνοιξε λογαριασμό με την Παρί στο Champions League πετυχαίνοντας το 121ο τέρμα του. Ο τρόπος; Ονειρεμένος! Τελείωμα στο παραθυράκι του Εντερσον, ο οποίος έβλεπε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του (72΄).

Έτσι, ο 34χρονος υπέγραψε την πρώτη νίκη των Γάλλων στο Champions League  που τους φέρνει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Εκεί όπου οι Γάλλοι συγκατοικούν με Βέλγους, καθώς η Μπριζ εξελίσσεται σε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά.

Champions League: Λειψία – Μπριζ 1-2

Τι κι αν ο Κριστοφέρ Ενκουνκού πέτυχε το τέταρτο τέρμα του σε δύο ματς; Η Μπριζ ξέρανε τους ταύρους, οι οποίοι ούτε που κατάλαβαν πως έχασαν ένα ματς το οποίο έλεγχαν στο μεγαλύτερο μέρος.

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα