e-Sportime (22/5): Κάθε θαύμα είναι πρώτα από όλα σφραγίδα Θεού! – Κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα

e-Sportime (22/5): Κάθε θαύμα είναι πρώτα από όλα σφραγίδα Θεού. Και αυτή η ιστορία έχει κάτι το Θεϊκό.

Όπως αναφέρεται και στο κείμενο του Ελευθέριου Ανδρώνη, το e-sportime επιλέγει σήμερα (22/5) να προβάλλει την ιστορία της κας Δέσποινας Βουχούρη.

Η Δέσποινα Βουχούρη από τη Χίο είναι μια υπέροχη κυρία με όνειρα για το μέλλον, δεσμούς ζωής με το παρελθόν και δίψα για το παρόν. Σαν τον κάθε άνθρωπο. Σήμερα η κυρία Δέσποινα δεν θα βρισκόταν ανάμεσά μας. Θα είχε ταξιδέψει για την άλλη ζωή, νικημένη από την οξεία λευχαιμία που πάλευε.Αλλά η κυρία Δέσποινα ζει, είναι πλέον υγιέστατη και γιορτάζει ακόμα την ευλογία τούτης της ζωής. Και το οφείλει πρώτα στον Θεό που θαυματουργικά την ενίσχυσε και έπειτα σε έναν αριθμό που για καιρό παρέμενε μυστηριώδης για εκείνη. Το 198. Τι είναι αυτό το 198; Είναι το νούμερο του δότη μυελού των οστών που είχε συμβατότητα με τη σπάνια ομάδα αίματος της κυρίας Δέσποινας.Το όνομά του δότη: Σάκης Βαλαβάνης από τη Δράμα, προπονητής χάντμπολ. Ο Σάκης δεν έμεινε απλός θεατής στις μάχες που δίνουν οι συνάνθρωποί του με τον καρκίνο. Μπήκε στη θέση τους και προχώρησε σε πράξεις. Λειτούργησε σαν ένας σύγχρονος «Σαμαρείτης». Έγινε εθελοντής στο «Όραμα Ελπίδας».e-Sportime (22/5): Το λάθος του Μεντιλίμπαρ και γιατί είναι ράκος ο Γιάννης Αλαφούζος

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

Το μέγα λάθος του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό. Ναι κάνει και τέτοια.Ο Παναθηναϊκός που ψάχνει προπονητή και γιατί είναι ράκος ο Γιάννης Αλαφούζος.Ποιοι παίκτες θα φέρουν πρόταση στην ΑΕΚ.Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ αν ψάξει για δύο στόπερ.

Μη χάσετε όλα τα νέα από το BIG-5 σε μια σπέσιαλ σελίδα.

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ και μία σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Κατεβάστε την e-Sportime (22/5/2024) μέσω Mailchimp

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα