Δώνης: «Υπάρχει συμμορία που λειτουργεί εις βάρος του Παναθηναϊκού»

Ξέσπασε ο Γιώργος Δώνης μετά το ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ. Ο κόουτς των «πρασίνων» έβγαλε από μέσα του όσα κρατούσε καιρό τώρα σχετικά με τη διαιτησία.

Όσα είπε ο Δώνης: «Για εμάς είναι σημαντικό πως μετά το παιχνίδι με τον Αρη, για έξι συνεχόμενα παιχνίδια, έχουμε πρόοδο ως ομάδα. Ακόμη και στα ματς που δεν κερδίσαμε όπως για παράδειγμα στο παιχνίδι με την Ξάνθη

που μας το έκλεψαν.

Η ομάδα προοδεύει και αυτό είναι σημαντικό. Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε, με νοιάζει κατά πρώτο λόγο ο Παναθηναϊκός και στη συνέχεια το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται καλύτερο.

Δεν με νοιάζει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ που και τους δυο δεν τους αφήσαμε να μας κερδίσουν. Υπάρχει συμμορία που λειτουργεί εις βάρος του Παναθηναϊκού. Δεχόμαστε γκολ από τη Λαμία ενώ έχει προηγηθεί καθαρό πέναλτι υπέρ μας.

Δεχόμαστε μπουνιά από τον Μανιάτη, μπουνιά από τον Ουάρντα και κανείς δεν αποβάλλεται. Σας λέω μερικά απλά παραδείγματα. Με την Ξάνθη δεχθήκαμε γκολ οφσάιντ. Με τον ΟΦΗ; Ημασταν κακοί αλλά έβαλε οφσάιντ γκολ ο αντίπαλος. Λένε ότι φταίει η διοίκηση επειδή ο Παναθηναϊκός δεν είναι ισχυρός. Τί να κάνει η διοίκηση; Ο Αλαφούζος έβαλε 70.000.000 ευρώ. Και εμείς μπορούμε να κάνουμε τραμπουκισμούς. Εμείς σεβόμαστε τους αντίπαλους πάγκους και τους διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά μπορεί να μπει στην πεντάδα και δεν είναι δυνατόν να μας κλέβουν.

Και δεν αναφέρομαι σε αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όλοι πρέπει να συσπειρωθούμε δίπλα στην ομάδα. Αυτή είναι η ομάδα, δεν μπορώ άλλο την εσωστρέφεια και τη μιζέρια. Εγώ ήρθα εδώ γιατί έτσι μεγάλωσε η οικογένεια μου, είμαστε μεγαλωμένοι με τα πράσινα. Να αφήσουμε την εσωστρέφεια. Κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος και ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας πίεσε μέχρι να πετύχει το γκολ όμως δεν είχαμε πρόβλημα. Στην τελευταία φάση ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ξέρω ότι τα παιδιά είναι στεναχωρημένα αλλά πρέπει να προοδεύσουμε ως ομάδα. Εχουμε κάνει λάθη και εμείς και βάζω και τον εαυτό μου μέσα».

Ρωτήθηκε και για τις διαμαρτυρίες και την αποβολή του στο τελευταίο: «Η διαφωνία μου είναι συγκεκριμένη. Δεν υπάρχουν πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ στο 94΄ στον Περέα και επίσης δεν είναι ξεκάθαρο πέναλτι αλλά αμφισβητούμενο και δεν μπορεί να το δώσει στην τελευταία φάση του αγώνα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Δώνης: «Υπάρχει συμμορία που λειτουργεί εις βάρος του Παναθηναϊκού» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα