Αντρέ Γκόμες: Φρικιαστικός τραυματισμός (vds & pics)

Υπάρχουν τραυματισμοί που δεν αντέχεις καν να τους δεις. Παγώνεις και μόνο στη σκέψη του τι έγινε. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για τον Αντρέ Γκόμες.

Στο ματς της Έβερτον με την Τότεναμ όλα κυλούσαν ομαλά. Οι Λονδρέζοι είχαν πάρει το προβάδισμα και οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση.

Κάποια στιγμή (στο 78′) ο Αντρέ Γκόμες αποφασίζει να κάνει μερικά μέτρα με την μπάλα. Ο Σον βρίσκεται πίσω του, τον μαρκάρει και στη συνέχεια της φάσης ο Πορτογάλος ίσως χτυπάει και στον Οριέ.

Αμέσως ο Σον αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει. Αρχίζει να κλαίει

βλέποντας τι έχει πάθει ο αντίπαλός του. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Κόσμος μαζεύεται πάνω από τον άλλοτε χαφ της Βαλένθια και της Μπαρτσελόνα.

Πονάει τόσο ο παίκτης της Έβερτον που συμπαίκτης του του δίνει το φιλί της ζωής. Όσοι είναι κοντά και έχουν οπτική επαφή, κρατούν το κεφάλι τους. Λίγο αργότερα δείχνει η τηλεόραση τι ακριβώς έχει συμβεί.

Από το μαρκάρισμα του Σον γύρισε εντελώς το πόδι του Αντρέ Γκόμες. Δεν υπάρχουν ως τώρα εκτιμήσεις για το τι έχει πάθει, όμως, δεδομένα ο τραυματισμός είναι πάρα πολύ σοβαρός. Να σημειωθεί πως ο Σον αποβλήθηκε.

Andre Gomes broken leg?? #Son#Gomes#EVETOT pic.twitter.com/KIGzIPyHEh

— Nabzīī نبيل‎ (@Nabzii_7860) November 3, 2019


Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αντρέ Γκόμες: Φρικιαστικός τραυματισμός (vds & pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα