Και VAR, και ξένος διαιτητής. Και έγκλημα!

22:57 3/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Στο «κοντρόλ» του VAR. Ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος. Και κάπου εκεί, ο ίδιος ο προϊστάμενος των διαιτητών. Εκείνος που έχει την ευθύνη για την video τεχνολογία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο κύριος Κουκουλάκης. Ήταν τοποθετημένος από την Εξυγίανση στο «κλαμπ» των αρχιδιαιτητών ως ότου τον διώξει η UEFA. H καλή ΕΠΟ φροντίζει όμως τους συνεργάτες της. Μόλις 12,500 ευρώ τον μήνα έπαιρνε ο συγκεκριμένος. Του έδωσαν λοιπόν το πόστο το VAR για

να μην τον… ρίξουν στην ανεργία. Και μάλιστα το έκαναν κάνα χρόνο πριν έρθει το VAR. Είχαν τη θέση, δεν είχαν την τεχνολογία. Δεν αφήνουμε όμως μικρές λεπτομέρειες να χαλάνε ωραίες ιστορίες.

Φτάνει λοιπόν στο 95:28΄ το ματς. Ενώ οι καθυστερήσεις έχουν ολοκληρωθεί από το 95:00. Γιατί πέντε λεπτά καθυστερήσεις; Γιατί έτσι. Έχουν γίνει οι δύο από τις έξι αλλαγές στην ανάπαυλα. Άρα ο έξτρα χρόνος για τις αλλαγές πέφτει από τα συνηθισμένα τρία λεπτά, στα δύο. Καθυστερήσεις άλλες δεν υπάρχουν. Κάποια διακοπή για VAR ως εκεί, επίσης. Γιατί πέντε λεπτά; Είπαμε. Γιατί έτσι.

Μπαίνει λοιπόν ο Κρέσπο στην περιοχή, κάνει μια πιρουέτα και να σου το VAR. Η τεχνολογία των 13,5 εκατ ευρώ. Παίρνει τη φάση πάνω του. Τη φάση που είναι ούτως ή άλλως εκπρόθεσμη. Και που για να μην το κουράζουμε δεν είναι πέναλτι. Γιατί τον Κουρμπέλη που θεωρητικά πέφτει πάνω στον Κρέσπο, τον ρίχνει με τρικλοποδιά ο Σφιντέρσκι.

Πάει όμως ο διαιτητής Βίντσιτς, στο VAR γιατί του το ζητούν. Προφανώς του δίνουν και τις κατάλληλες εικόνες. Και να τη η εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι που κάνει το ματς 2-2 στο 101΄.

Προσοχή λοιπόν. Έχουμε ξένο διαιτητή, που τον έφερε ο Μέλο Περέιρα. Έχουμε VAR των 13, 5 εκατ ευρώ. Έχουμε τον προϊστάμενο του VAR στην Τούμπα. Και έχουμε και μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και κατ επέκταση αλλοίωση της βαθμολογίας. Κατά τα άλλα; Αύριο είναι Δευτέρα. Και λογικά Τρίτη-Τετάρτη τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ θα έχουν δουλειές. Θα καλέσουν τον Κώστα Καραπαπά για τις δηλώσεις του… Την προηγούμενη εβδομάδα κάλεσαν τον Σάββα Θεοδωρίδη. Και αν μη τι άλλο, υπάρχει… rotation!

Keywords
Τυχαία Θέματα