Δώνης: «Πειθαρχικό παράπτωμα ο Μολό»

Είδηση έδωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη ο Γιώργος Δώνης. Και αυτή έχει να κάνει με τον Γιοάν Μολό.

Ο Γάλλος εξτρέμ βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες. Αρχικά αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς της Ριζούπολης και στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει αιχμές για τον προπονητή του. Με ανάρτησή του στο Instagram

ο Μολό είπε πως «τα αληθινά μάτια αναγνωρίζουν τους αληθινούς άντρες».

Ο Δώνης θέλησε να απαντήσει. Στην ουσία έβγαλε στη σέντρα τον παίκτη του! Χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του. Του έγινε πρώτα ερώτηση για τον Μολό και το αν ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ήταν η εικόνα του στις προπονήσεις και ο 50χρονος κόουτς ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει καμία σχέση αν ήταν καλός στις προπονήσεις. Ο Μολό υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, είχε απαράδεκτη συμπεριφορά και σε οποιαδήποτε ομάδα, θα έμενε εκτός αποστολής. Η συμπεριφορά του δεν θα ήταν αποδεκτή ακόμα και στο ερασιτεχνικό επίπεδο. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τη νοοτροπία του. Υπέπεσε σε σοβαρά παραπτώματα και επειδή ανάρτησε κάτι για πραγματικούς άντρες και πραγματικά μάτια, οι πραγματικοί άντρες κρατάνε τις υποσχέσεις τους».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Δώνης: «Πειθαρχικό παράπτωμα ο Μολό» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα