ΠΑΟΚ: Ματς… μισό πρωτάθλημα δύο χρόνια τώρα (vids)

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (6/10 στις 17:15) τον Αστέρα στην Τρίπολη, σε ένα ματς που την τελευταία διετία έκρινε σε μεγάλο βαθμό την πορεία του Δικεφάλου προς τον τίτλο.

Μπορεί πέρσι το «ασπρόμαυρο» σύνολο να πέρασε με επιβλητική νίκη από την πόλη της Αρκαδίας, ωστόσο πρόπερσι ηττήθηκε σε ένα απίθανο ματς, που στον τελικό απολογισμό ήταν καθοριστικό.

Πιο συγκεκριμένα, στο ματς της σεζόν 2017-2018 οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν με 3-2 στο «Θ.Κολοκοτρώνης», στην τελευταία τους ήττα από τότε μέχρι σήμερα!

Από εκείνο τον αγώνα και έπειτα ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννούλης: «Ο Φερέιρα, ο Βιεϊρίνια και η Τρίπολη»

Τότε, ο Αστέρας κέρδισε τον Δικέφαλο με 3-2, σε ένα ματς διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των 16 αγώνων που μετρούσε ο ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν μία ήττα που στοίχισε στους «ασπρόμαυρους» στη μάχη για τον τίτλο, ο οποίος, ωστόσο τελικά κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες αφού τα ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είτε δεν ξεκίνησαν είτε δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ….

Νίκη – οιωνός τίτλου

Την περσινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ πήγε στην Τρίπολη με μεγάλη πίεση στις πλάτες του. Ήταν το πρώτο ματς χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην επίθεση και οι Θεσσαλονικείς έπρεπε να αποδείξουν ότι μπορούν και χωρίς τον Σέρβο. Και το έκαναν. Με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Σε εκείνο το ματς χρειάστηκε αρχικά η προσωπικότητα του Αντελίνο Βιεϊρίνια ώστε να «ξεκλειδώσει» το σκορ και στη συνέχεια ο Μαουρίσιο να «σφραγίσει» ένα καθοριστικό τρίποντο. Το αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου στο τέλος ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα μιας μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στην πορεία μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΠΑΟΚ: Ματς… μισό πρωτάθλημα δύο χρόνια τώρα (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα