Άρης: Παλεύει να φέρει μέσο ονοματάρα που ήθελε ομάδα του BIG4!

O Άρης έχει βρει και τον εξτρέμ και τον μέσο! Ο Μπένετ της Σάντερλαντ έρχεται. Ποιο είναι το μεγάλο μπαμ που κυνηγάει ο Καρυπίδης!

Άρης: Ο εξτρέμ προς επιβεβαίωση του Sportime που αποκάλυψε οτι έχει βρεθεί και θα έρθει δανεικός – και δεν είναι ο Γένε της Αραράτ – έρχεται. Ο 19χρονος Κοσταρικανός Τζιούισον Μπένετ της Σάντερλαντ μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται στην Ελλάδα.

Ο

Θόδωρος Καρυπίδης παράλληλα με του Μπένετ που τελείωσε θετικά, παλεύει ακόμα μια περίπτωση που αν ολοκληρωθεί θα κάνει… θόρυβο. Πρόκειται για τον εξτρέμ ο οποίος είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, έχει παίξει σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά club και το συμβόλαιο του… ζαλίζει στην κυριολεξία, αφού η ομάδα του τον πληρώνει με… επταψήφιο νούμερο!

Να σημειωθεί οτι η περίπτωση, αρκετά δύσκολη αντικειμενικά, που προσπαθεί να κλείσει ο Καρυπίδης, αφορά ποδοσφαιριστή ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν απασχόλησε πολύ έντονα ομάδα του BIG4 και συγκεκριμένα του πρώην ΠΟΚ!

Να σημειωθεί οτι ο ποδοσφαιριστής που έχει παραχωρηθεί δανεικός, έχει προτάσεις από μεγάλες ομάδες, αλλά δείχνει να προτιμάει τον Άρη, αφού στην ομάδα υπάρχει παίκτης που τον γνωρίζει και του έχει πει τα καλύτερα!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα