Αποκάλυψη: Ο Ατρόμητος θέλει ξένο διαιτητή στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό!

Ο Ατρόμητος δεν θέλει να του προκύψει πάλι… Διαμαντόπουλος στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και σκέφτεται να ζητήσει ξένο ρέφερι!

Ο Άρης θέλει Έλληνες διαιτητές, αλλά ο Ατρόμητος ζητάει ξένους! Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η ομάδα των Δυτικών Προαστίων θέλει ξένο ρέφερι στον επαναληπτικού του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Σκέψη που ενδεχομένως να πάρει και την μορφή επίσημου αιτήματος, μετά τα έντονα παράπονα που έκανε ο Γιώργος Σπανός στον διαιτητή Διαμαντόπουλο

μετά το τέλος του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στη Λεωφόρο και αποκάλυψε το Sportime.

Πάντως είτε γίνει επίσημο αίτημα, είτε όχι, είναι δεδομένο οτι θα πέσει στο… κενό, αφού δεν προβλέπεται ξένος διαιτητής σε παιχνίδια ομάδων πλην εκείνων των BIG5.

Τον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας στο Περιστέρι θα τον σφυρίξει Έλληνας διαιτητής και η αλήθεια είναι οτι με την λογική οτι η ΚΕΔ θα πάει σε διεθνή, οι επιλογές στερεύουν.

Παπαδόπουλος, Μανούχος είναι τιμωρημένοι. Ο Διαμαντόπουλος έπαιξε το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Ο Σιδηρόπουλος και ο new entry στον πίνακα των διεθνών,  Βεργέτης θα είναι σε σεμινάριο στη Κύπρο. Μένουν οι Παπαπέτρου, Φωτιάς και ο διεθνής στο VAR Ευαγγέλου. Δύσκολα να μην είναι κάποιος από αυτούς τους τρεις. Με τον τελευταίο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα