Άρης: «Έκλεισε» σπουδαίο φιλικό με την Αϊντχόφεν

Ο Άρης μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι κάτι που διαπιστώνεται καθημερινά. Στο πλαίσιο αυτό, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν στις 12 Ιουλίου κατά την παρουσία της ομάδας στην Ολλανδία για την προετοιμασία.

Αναμφίβολα μια σπουδαία κίνηση για τον Άρη που επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά γήπεδα μετά από το 2011. Με φιλικά όπως αυτό, ο Σάββας Παντελίδης θα έχει

τη δυνατότητα να «τσεκάρει» την ομάδα του απέναντι σε μια ισχυρό σύνολο με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία και παράδοση.

Οπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι» η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19:00 τοπική ώα στο γήπεδο «ED’ 69».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την PSV Eindhoven στις 12 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας, στο Αρνεμ της Ολλανδίας. Η PSV τερμάτισε φέτος στη 2η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος και συμμετέχει τη νέα σεζόν στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας θα μετρήσει τις δυνάμεις της ενόψει της νέας σεζόν και της επιστρoφής της στο Europa League. Το διεθνές φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο «ED’ 69» (Sportpark «De Warande», Warandelaan), ώρα 19:00 (τοπική)».

Εξάλλου να θυμίσουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση των «κιτρινόμαυρων» έχει οριστεί για τη 18η Ιουνίου με τον Άρη να καλείται να προετοιμαστεί για μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν με πολλά ματς, σε ελληνικό πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και Europa League.

Τέλος να σημειώσουμε οτι το πλάνο προετοιμασίας του Άρη περιλαμβάνει τη διεξαγωγή πέντε φιλικών αγώνων επί ολλανδικού εδάφους (εκτός απροόπτου), ενώ στα «θέλω» των ανθρώπων του είναι να δοθούν και δυο αγώνες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (πιο πιθανές ημερομηνίες 14 και 18 Ιουλίου).

The post Άρης: «Έκλεισε» σπουδαίο φιλικό με την Αϊντχόφεν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα