Οι πρώτες λεπτομέρειες για το Battle Pass του Season 2 του Apex Legends

Και όχι μόνο.

H Respawn αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μερικές λεπτομέρειες για το Battle Pass του Season 2 του Apex Legends καθώς επίσης και για το νέο in-game event ονόματι The Legendary Hunt.

Το Battle Pass λοιπόν δεν θα προσφέρει μόνο καινούργιο περιεχόμενο, αλλά στοχεύει στο να βελτιώσει την όλη εμπειρία του παίκτη. Σε ένα post της ΕΑ ο Lead Product Manager της εταιρείας, Lee Horn, επικεντρώνεται σε όλες τις βελτιώσεις που θα πρέπει να περιμένετε από το Season 2 αλλά και τις διαφορές

που θα έχει αυτό από το Season 1.

Πάμε όμως να δούμε μερικές από αυτές:

Θα μπορείτε να ανεβείτε level με τα Daily και τα Weekly Challenges.

Θα προστεθούν τρία Legendary skins.

Τρεις εντελώς νέες κατηγορίες θα αντικαταστήσουν τα badge και stat tracker rewards.

Θα κερδίσετε αρκετά Crafting Metal rewards ώστε να φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας Legendary item ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Η ομάδα φαίνεται να επικεντρώθηκε στο να δημιουργήσει αξιόλογα challenges που θα κάνουν το παιχνίδι διαφορετικό και πιο ενδιαφέρον. Θα υπάρχει ένα Legendary Item για κάθε 25 level, αυτό βέβαια αρκεί να έχετε το Battle Pass, ενώ τα Voice Lines θα αντικατασταθούν από τα Crafting Metal rewards. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να φτιάξετε όποιο Legendary item θέλετε.

Βέβαια περισσότερα αναμένεται να μάθουμε από την ΕΑ στη φετινή Ε3.

Προς το παρόν πάντως, όλοι οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν ένα ολοκαίνουργιο event, το οποίο καταφτάνει την προσεχή Τρίτη. Αυτό δεν είναι άλλο από το Legendary Hunt το οποίο εστιάζει στους πέντε καλύτερους παίκτες του κάθε ματς. Παίρνοντας μέρος θα μπείτε σε μία λίστα η οποία θα αποτελείται μόνο από τους Top 5 παίκτες άλλων αγώνων. Για να εξακολουθείτε να είστε σε αυτή την λίστα, είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνετε.

Το Legendary Hunt δεν έχει να κάνει μόνο με την ελίτ. Έτσι λοιπόν θα περιέχει limited-time challenges τα οποία θα σας προσφέρουν Rare, Epic και Legendary Skins ενώ κάθε τρεις περίπου μέρες ένα ολοκαίνουργιο Legendary Hunt skin θα είναι διαθέσιμο για αγορά.

Όσοι αγοράσουν το Battle Pass θα έχουν επίσης δύο ακόμα Legendary Skins: ένα Honored Prey R-30 και ένα Wraith Night Terror. Σε περίπτωση μάλιστα που τερματίσετε στο Top 5 σε κάποιο ματς θα κερδίσετε και ένα Battle Pass Level (μπορείτε όμως να κερδίσετε μέχρι ένα την ημέρα).

Περισσότερα για το Apex Legends αναμένουμε να μάθουμε στην Ε3, η οποία φαίνεται να μας ετοιμάζει μερικές σημαντικές εκπλήξεις. Γι' αυτό λοιπόν μείνετε στο IGN για να τις μάθετε πρώτοι.

IGN Greece Apex Legends: Η Respawn θα αρχίσει να banάρει παίκτες που κάνουν 'Piggy-Backing' To Apex Legends θα τιμωρεί το Leave Διέρρευσαν skins του L-Star στο Apex Legend

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα