Άρης: Χωρίς έξι και Ματέο ανέτοιμο στο «Καραϊσκάκης»

Άρης: Χωρίς έξι ποδοσφαιριστές τον Γκαρσία στην 20άδα αλλά όχι στο 100% και με αρκετούς νεαρούς στην 20άδα, κόντρα στον Ολυμπιακο, οι «κιτρινόμαυροι».

Με το… ζόρι συμπλήρωσε 20άδα ο Άρης για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό (17.15) για την 1η αγωνιστική

των play off της Super League.

O Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει σε έξι ποδοσφαιριστές του, ενόψει της πρεμιέρας, αφού τελικά ο Ματέο Γκαρσία τον οποίο περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή, μπήκε στην 20άδα, αλλά δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ισως πάρει χρόνο ως αλλαγή.

Στη Θεσσαλονίκη πλην του τιμωρημένου Σίλβα, έμειναν ακόμα και οι τραυματίες Ματίγια, Κάτσε, Μήτρογλου, Γκανέα και Μπεναλουάν.
Ο τελευταίος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο και εκτός από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, θα χάσει σίγουρα και τα επόμενα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ… βλέπουμε.

Tρεις οι δεδομένες αλλαγές στην 11άδα, αφού Γκάνεα, Σίλβα και Μήτρογλου ήταν βασικοί στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ (1-0).

Σάκιτς ή Ιωάννου αντί του τραυματία Γκάνεα, η μόνη αλλαγή στην άμυνα, αφού κάτω από τα γκολπόστ θα παραμείνει ο Κουέστα, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Δεληζήση, Ροζ και δεξιά τον Σούνγκρεν. Τζέγκο και Σάσα το δίδυμο στη μεσαία γραμμή πίσω από τον Μπερτόγλιο, με τον Γκάμα αριστερά. Ελλείψει πολλών επιλογών, ο Μαντσίνι θα πάει στο δεξί «φτερό» της επίθεσης και ο Μάνος στην κορυφή.

Στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης Σάκιτς, Ιωάννου, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Τζέγκο, Ματίγια, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Μάνος, Μπρούνο, Γκαρσία, Μπαγκαλιάνης, Μπακουτσής, Μαρτίνης, Σενγικεργκης, Μαρμαρίδης.

Το άρθρο Άρης: Χωρίς έξι και Ματέο ανέτοιμο στο «Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα