Oλυμπιακός: Πιθανότατα ξανά στους ισχυρούς του Τσάμπιονς Λιγκ

Oλυμπιακός: Πιθανότατα ξανά στους ισχυρούς του Τσάμπιονς ΛιγκageorgiΣάβ, 03/20/2021 - 12:51

Ο Ολυμπιακός κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα είναι στους ισχυρούς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι», θα ξεκινήσουν την περίοδο 2021-22 από την 36η στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, ή από την 37η αν η Σλάβια Πράγας πάρει μία ισοπαλία στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ από

την Άρσεναλ.

Έτσι οι Πειραιώτες θα βρίσκονται στους ισχυρούς, εκτός αν η ομάδα που θα κατακτήσει φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ δεν κερδίσει θέση στη διοργάνωση από το πρωτάθλημά της.

Από τις ομάδες που έχουν απομείνει στα προημιτελικά του θεσμού, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ δεν κερδίζουν μέχρι στιγμής το εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.

Αν επιβεβαιωθεί το …κακό σενάριο, ο Ολυμπιακός τότε θα ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο, στις αρχές Ιουλίου, ειδάλλως θα αρχίσει από τον β’ προκριματικό ως ισχυρός. Αν περάσει από αυτό τον γύρο αλλά και από τον γ’ προκριματικό, πιθανές αντίπαλοι του στα πλέι - οφ θα είναι μία εκ των Μπεσίκτας, Ζάλτσμπουργκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σλάβιας Πράγας.

 

 

 

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ολυμπιακός κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα είναι στους ισχυρούς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν.

Article publish on Σάβ, 03/20/2021 - 12:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα