Μάνατζερ Ουάρντα: «Ο Αμρ θα μπορούσε να πάει Serie A!»

Την πεποίθηση του πως ο Ουάρντα θα μπορούσε να σταθεί στη Serie A εξέφρασε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του Αίγυπτιου.

Μάνατζερ Ουάρντα: Ο Αμρ Ουάρντα πήρε την απόφαση να αφήσει τον Βόλο και να επιστρέψει πίσω στον ΠΑΟΚ που όπως ο ίδιος δήλωσε είναι η οικογένεια του. Από την ημέρα που ο Αιγύπτιος πάτησε το πόδι του και πάλι στη Τούμπα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφάνισες υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία… γεγονός που οδήγησε τον

μάνατζερ του να εκφράσει την σιγουριά του πως ο παίκτης του δικεφάλου θα μπορούσε να πάει στη Serie A!

Πιο συγκεκριμένα, συνέντευξη στην ιστοσελίδα tuttomercatoweb παραχώρησε ο Ντιέγκο Ταβάνο, επικεφαλής της εταιρείας BSM Agency, η οποία έχει τα δικαιώματα του Αμρ Ουάρντα.

Μία από τις ερωτήσεις που του έγιναν ήταν, ποιον παίκτη από το πελατολόγιό του θεωρεί ως… στοίχημα κι έχει μεγάλες προσδοκίες από εκείνον.

Η απάντησή που έδωσε ο Ταβάνο:

«Θα έλεγα ο Αμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να είναι μια μεταγραφή της επόμενης Serie A. Είναι εκλεκτός, έχει τεχνική και αθλητικές ικανότητες. Παίζει στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου και μπορεί να εξελιχθεί σε ευχάριστη έκπληξη. Είναι ο παρτενέρ του Σαλάχ στην επίθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζόλης: Περνάει από… «ακτινογραφία» στο εξωτερικό!

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα στο Βέλγιο που επιβεβαίωναν το Sportime, μιλούσαν για πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ της Κλαμπ Μπριζ συν τον Μάικλ Κρμέντσικ προκειμένου ο Χρήστος Τζόλης να ντυθεί στα χρώματα της. Σήμερα, σειρά έχει άλλη μια σελίδα στο εξωτερικό, όπου ασχολείται με το next big thing του ΠΑΟΚ και τον περνάει «ακτινογραφία»!

Το άρθρο Μάνατζερ Ουάρντα: «Ο Αμρ θα μπορούσε να πάει Serie A!» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα