Αποφασισμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ – Να γυρίσουν το κουμπί θέλει ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού και έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μιλάει για όλα όσα οδήγησαν στο τρίποντο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αφού μίλησε για την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό

του Europa Conference League, σημείωσε πως και αυτό έπαιξε τον… ρόλο του.

Παράλληλα, τόνισε πως η αποφασιστικότητα των παικτών του στο ματς, όπως και σε αυτό με την ΑΕΚ, ήταν το κύριο συστατικό της επιτυχίας.

Συνέχισε λέγοντας πως βλέπουν μόνο το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, ζητώντας από τους παίκτες του να γυρίσουν το… κουμπί.

Συγκεκριμένα, στις πρώτες του δηλώσεις στην Cosmote TV τόνισε πως: «Κάθε παίκτης ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, με υπευθυνότητα και προσωπικότητα. Ο Ολυμπιακός ερχόταν από την πρόκριση στον τελικό του Conference League, πέτυχαν μια ιστορική στιγμή ήταν λογικό ότι ξόδεψαν και ψυχική ενέργεια. Όλα αυτά διαδραμάτισαν τον ρόλο τους για να κερδίσουμε το ματς.

Αλλά πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς έπαιξε το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες, όπως και στο προηγούμενο ματς, οι παίκτες πάλεψαν με απόλυτη αποφασιστικότητα και πήραν τη νίκη. Δε θέλω να μιλήσω για την εβδομάδα που ακολουθεί συνολικά. Για εμάς υπάρχει ένα ματς. Αυτό που ακολουθεί την Τετάρτη. Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στο ματς αυτό».

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποφασισμένοι, ΠΑΟΚ –, Λουτσέσκου,apofasismenoi, paok –, loutseskou