Βαθμολογία Super League πλέι οφ: Έμεινε ζωντανός ο ΠΑΟΚ

Βαθμολογία Super League πλέι οφ: Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε νικητής στον πρόωρο τελικό που είχε με τον Ολυμπιακό και πλησιάζει στον βαθμό την ΑΕΚ.

Τόσο οι «ασπρόμαυροι» όσο και οι «ερυθρόλευκοι» γνώριζαν πως θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν. Σε περίπτωση ισοπαλίας η ΑΕΚ

θα ήταν αγκαλιά με τον τίτλο.

Τελικά την πήρε ο ΠΑΟΚ και ουσιαστικά έβγαλε εκτός διεκδίκησης τους Πειραιώτες. Αυτοί παρέμειναν τέταρτοι και ο στόχος στο πρωτάθλημα θα είναι να προσπεράσουν έστω και ένα αντίπαλο.

Για την ΑΕΚ αυτό το αποτέλεσμα έχει ένα θετικό. Ξέρει πως όλα είναι στο χέρι της και θα παίξει με τον Ολυμπιακό σε λίγες μέρες γνωρίζοντας ότι εκείνος έχει βγει από τη διεκδίκηση της κούπας.

Εφόσον νικούσε ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε μόνο με νίκες να πάρει τον τίτλο. Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην ίδια θέση. Για να το πάρει θα πρέπει η ΑΕΚ να στραβοπατήσει τουλάχιστον μία φορά και εκείνος να πανηγυρίσει άλλα δύο τρίποντα.

Να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Παναθηναϊκό μέσα και τον Άρη έξω τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ενώ η ΑΕΚ με Ολυμπιακό εκτός και Λαμία εντός.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Κυριακή (14/4)

Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1

ΑΕΚ – Άρης 2-0

Κυριακή (12/5)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0

Η επόμενη (9η) αγωνιστική

Τετάρτη (15/5)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (20:00)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00)

Λαμία – Άρης (20:00)

Η βαθμολογία της Super League στα πλέι οφ

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαθμολογία Super League, Έμεινε, ΠΑΟΚ,vathmologia Super League, emeine, paok