Αλί Σαμάτα: Ένα γκολ κάθε έξι παιχνίδια – Άργησε να βάλει το… δεύτερο του και όπου να ναι θα βάλει και το τρίτο – #metosamata

Αλί Σαμάτα: Ένα γκολ κάθε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα βάζει ο Τανζανός επιθετικός του ΠΑΟΚ (έχει και ένα γκολ στο Conference League) ενώ έχει αργήσει να βάλει το… τρίτο του.

Ο Αλί Σαμάτα δεν… ματώνει και τα δίκτυα των αντιπάλων και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού μόνο στην… Τανζανία και την περίοδο που αγωνίζονταν

στην Γκενκ (2019) το έκανε.

Ο επιθετικός που έφτασε να κοστίζει ακόμα και 12 εκατ. ευρώ έχει 82 γκολ με την Γκενκ (σε 227 παιχνίδια), τρία με τον ΠΑΟΚ (σε 40 παιχνίδια), 19 με την Μαζέμπε (σε 40 παιχνίδια), εννιά με την Άνβερπτ (σε 39 παιχνίδια), έξι με τη Φενερμπαχτσέ (σε 33 παιχνίδια), δύο με την Άστον Βίλα (σε 16 παιχνίδια) και ένα με τη Σίμπα (σε δύο παιχνίδια).

Με τον ΠΑΟΚ, ο Σαμάτα έχει 1.922 αγωνιστικά λεπτά συνολικά ενώ στο ελληνικό πρωάθλημα έχει 1.219 αγωνιστικά λεπτά και δύο γκολ, με ένα γκολ κάθε 497 λεπτά, δηλαδή σχεδόν έξι παιχνίδια (5,52), άρα όπου νά ναι θα βάλει και το τρίτο.

Μία κατηγορία μόνος του ο Σαμάτα. Και «Σαμάτα» υπάρχουν παντού. Ακόμα και δίπλα σου.

Να θυμίσουμε πως ο Σαμάτα παίρνει κοντά 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τον ΠΑΟΚ για να βάζει… γκολ.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΠΑΟΚ θέλει με συνταγή Ντιναμό Ζάγκρεμπ να μπει ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος

Από αυτόν ο Λουτσέσκου περιμένει πολλά στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα