Ιταλία: Στον τελικό των διπλών Σακελλαρίδη και Χριστοφή

Την πρόκριση για τον τελικό στα διπλά του ITF τουρνουά των 35.000 δολαρίων στη Σάντα Μαργκερίτα ντι Πούλα της Ιταλίας πήραν οι Σαπφώ Σακελλαρίδη και Ελένη Χριστοφή. Είχαν συμμετοχή και στα μονά της διοργάνωσης, όπως επίσης και η Μιχαέλα Λάκη.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό δίδυμο επικράτησε των No4 του ταμπλό, Πιούνιν Κοβαπιτούκτιντ (Ταϊλάνδη) και Κατερίνα Τσιγκούροβα (Ελβετία) με 6-3, 6-3, μετά από μία ώρα και 20 λεπτά αγώνα

στο Court 4, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον τελικό.

Για να φτάσουν ως εδώ, οι Νο2 του ταμπλό είχαν bye στον πρώτο γύρο, ενώ την πρόκριση για την ημιτελική φάση πήραν μετά το walkover των Έλα Νάλα Μίλιτς (Σλοβενία) και Αόυρα Ζαντεντέσκι (Ιταλία).

Όσον αφορά τα μονά, η Σαπφώ έπαιξε στην πρεμιέρα της με την 20χρονη Βουλγάρα, Λία Καραταντσέβα, και έχασε με 4-6, 6-2, 6-2. Χριστοφή και Λάκη έμειναν εκτός του κυρίως ταμπλό, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του τουρνουά.

Η Λάκη, αν και νίκησε στην πρεμιέρα της τη 18χρονη Γαλλίδα, Παουλίνε Γκρελ με 6-4, 6-3, έχασε από την 37χρονη Γαλλίδα, No15 του προκριματικού ταμπλό και πρώην Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, Αραβάν Ρεζάι, με 6-2, 6-1. Η Χριστοφή δεν τα κατάφερε απέναντι στην 20χρονη Ουγγαρέζα Ναταλία Σαμπαντίν, καθώς έχασε με 6-4, 3-6, 10-6.

The post Ιταλία: Στον τελικό των διπλών Σακελλαρίδη και Χριστοφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα