ΑΕΚ: Η βαθμολογία του ομίλου της

Ήταν πολύ υψηλό εμπόδιο η Μαρσέιγ τελικά! Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε ούτε στη δεύτερη προσπάθεια που είχε μαζί της. Πάλι δεν πήρε κάτι. Θεωρητικά μπορούσε να έχει κάνει κάτι καλύτερο. Ειδικά η χαμένη ευκαιρία του Γκαρσία ήταν πολύ μεγάλη.

Ήταν προβληματική σε άμυνα και επίθεση η Ένωση και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός Europa League. Σε έναν όμιλο όπως ο δικός της, πάντως, δεν θα είναι παράλογο αυτό. Αντιθέτως, από την πρώτη στιγμή

ήταν το πιο πιθανό.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στους ομίλους. Ξέρανε την Μπράιτον κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλάει για εκείνη. Εκείνο το 2-3 ήταν απίστευτο. Στη συνέχεια πήρε βαθμό και με τον Άγιαξ. Είχε και μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή με τον Γιόχανσον.

Μόνο που στους δύο αγώνες με την Μαρσέιγ δεν ήρθε ούτε ένας βαθμός. Και αυτός της κόστισε. Τόσο γιατί εκείνη έμεινε στάσιμη, όσο και γιατί οι Γάλλοι με δύο νίκες ανέβηκαν πρώτοι στη βαθμολογία.

Εν τω μεταξύ, η Μπράιτον ζευγάρωνε τις νίκες της με τον Άγιαξ. Έτσι προσπέρασε και εκείνη την ΑΕΚ και θα επισκεφτεί την Opap Arena την επόμενη αγωνιστική. Το πρόγραμμα στη συνέχεια έχει πρώτα την αναμέτρηση με τους «γλάρους» και μετά τον αγώνα στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ.

Έτσι όπως κυλούν τα πράγματα στον όμιλο της ΑΕΚ, μπορεί το τελευταίο παιχνίδι να είναι και το πιο σημαντικό. Φυσικά ο στόχος είναι να μη γνωρίσει τρίτη σερί ήττα με τη Μαρσέιγ και πάει στην Ολλανδία για τον τελικό των τελικών. Φιλοδοξούν οι «κιτρινόμαυροι» πως όταν παίξουν με τον Άγιαξ, θα είναι από πάνω στη βαθμολογία προκειμένου να τους κάνουν δύο αποτελέσματα.

ΑΕΚ: Η βαθμολογία στον όμιλό της

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα