Ολυμπιακός: Η βαθμολογία του ομίλου του

Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι ο Ολυμπιακός στη δεύτερη κόντρα του με τη Γουέστ Χαμ! Δεν ήταν κακός, φλέρταρε με τον βαθμό, αλλά αυτός δεν ήρθε.

Τζάμπα ήττα γνώρισε από τους Λονδρέζους στην αγγλική πρωτεύουσα με αποτέλεσμα να παραμείνει χαμηλά στη βαθμολογία του ομίλου του. Η συνέχεια στο Europa League φαντάζει απίθανη.

Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, ο Ολυμπιακός

θα πρέπει να πάρει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί πρωτίστως για εκείνον. Δευτερευόντως για να δώσει βαθμούς στην Ελλάδα

Όλα δείχνουν πως θα παλέψει για την τρίτη θέση με την Μπάτσκα Τόπολα. Δεδομένου ότι θα την υποδεχτεί στο γήπεδό του, έχει και τον πρώτο λόγο. Είναι και καλύτερη ομάδα από τους Σέρβους.

Το πρόγραμμα για εκείνον στη συνέχεια έχει ταξίδι στη Γερμανία απέναντι στη Φράιμπουργκ. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά όλα μπορούν να γίνουν για τους Πειραιώτες. Την ίδια ώρα θα παίζει η Γουέστ Χαμ με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία. Εφόσον εκεί δεν γίνει η μεγάλη έκπληξη, οι Σέρβοι θα θέλουν μόνο νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παρεμπιπτόντως, δεν τα κατάφεραν ούτε στη Γερμανία την Πέμπτη (9/11). Η Φράιμπουργκ τους διέλυσε με το εμφατικό 5-0. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν τα τέσσερα τέρματα των γηπεδούχων. Στο γήπεδό τους είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για όλους, αλλά ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι μπορεί την επόμενη αγωνιστική.

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία στον όμιλό του

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα