Αχιλλέας Μπέος: Το ανακοίνωσε…

Ο Αχιλλέας Μπέος αναδείχθηκε πανηγυρικά εκ νέου δήμαρχος στον Βόλο παρά τις καταστροφές που υπέστη η πόλη και ο δήμος του στις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Το όνομά του όμως παραμένει στις πρώτες ειδήσεις είτε για τον σωστό είτε για τον λάθος λόγο. Από τη μία η πολιτική, από την άλλη τα νεύρα με την ομάδα του Βόλου και κάτι από τα σχόλια για τον Κασσελάκη έχουν φέρει τον Αχιλλέα Μπέο στην κορυφή των ειδήσεων.

Οι

κόρες του πάντως είναι διχασμένες αναφορικά με τα σχόλιά του για τον Στέφανο Κασσελάκη καθώς η μία στηρίζει τον Κασσελάκη και η άλλη όχι υποστηρίζοντας τον πατέρα της.

Εν μέσω όλων αυτών λοιπόν έχουν κυκλοφορήσει έντονες φήμες τις τελευταίες ημέρες ότι ο ισχυρός άνδρας του Βόλου θα φτιάξει το δικό του κόμμα.

Τις φήμες αυτές όμως ήρθε να καταρρίψει ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook όπου δηλώνει κατηγορηματικά πως «όχι απλώς δεν εξετάζει τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά ούτε καν τουπέρασε σαν ιδέα»

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε:

«Επειδή στις μεμονωμένες δηλώσεις κάποιων πολιτικών, με κίνητρα που προφανώς έχουν δόλο ή υποκρύπτουν απλή βλακεία, τελευταία προστίθενται διάφορα δήθεν έγκυρα δημοσιεύματα ότι προσανατολίζομαι να ιδρύσω και να ηγηθώ πολιτικού κόμματος, θέλω με τρόπο απλό αλλά ιδιαίτερο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό να σταματήσω εδώ κάθε συζήτηση. Όχι απλώς δεν εξετάζω τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά ούτε καν μου πέρασε σαν ιδέα.

Αλλωστε εγώ δεν είμαι πολιτικός, δεν μ’ ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική και παραμένω αποκλειστικά προσηλωμένος στην αυτοδιοίκηση και στον Δήμο Βόλου, όπου οι συμπολίτες μου με τίμησαν με τρόπο εντυπωσιακό για μια ακόμη θητεία και οφείλω να τους ανταποδώσω με τη δουλειά μου την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Τελεία και παύλα.»

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα