Βασίλης Καρράς: Μόλις έσκασε…

Ο Βασίλης Καρράς το είπε και το έκανε τραγούδι. Είναι εδώ και το νέο του τραγούδι «είμαι εδώ» είναι κι αυτό εδώ. Πριν από λίγο έσκασε και το teaser από τη σελίδα που τρέχουν οι fans του στο Facebook.

Για την ακρίβεια έγινε μια κοινοποίηση από το προφίλ της Minos EMI που έκανε την ανακοίνωση για το νέο τραγούδι του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή. Μακάρι από εδώ και πέρα να έχουμε ευχάριστες ειδήσεις

για τον Μπίλαρο.

Εσείς έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μια τζούρα από το τραγούδι του Βασίλη Καρρά παρακάτω. Μάλιστα, στο αποψινό live του Fame Story θα το ακούσουμε και ολόκληρο. Αυτό είχε ανακοινώσει ο Νίκος Κοκλώνης.

Εν αναμονή, λοιπόν. Ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ!

Βασίλης Καρράς

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ (ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: https://vasiliskarras.lnk.to/EimaiEdo
O Βασίλης Καρράς ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Αυθεντικός, απλός, αληθινός, αφοσιωμένος και γνήσια λαϊκός το φαινόμενο Βασίλης Καρράς ό,τι είναι στην ζωή είναι και στην καλλιτεχνική του πορεία.
Με την χαρακτηριστική και ιδιαίτερη βραχνή φωνή του, από τα 16 του χρόνια που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην σκηνή μέχρι σήμερα ο Βασίλης Καρράς έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι.
Ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ! Με καινούριο άλμπουμ που ετοιμάζει εδώ και καιρό και που μία πρώτη γεύση πήραμε στην αρχή του καλοκαιριού με το «Για πάρτη της», ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ για να κάνει ό,τι έκανε πάντα. Να βάλει τραγούδια στο στόμα μας και στην καρδιά μας από αυτά που θα τραγουδάμε για πάντα.
Χωρίς περισσότερα λόγια και χωρίς να χρειάζονται περιγραφές ο Βασίλης Καρράς είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο σύγχρονο λαϊκό (και όχι μόνο) τραγούδι και αυτά είναι τα νέα του τραγούδια.
Ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ!
#vasiliskarras #newalbum #eimaiedo #outnow»

Όλος ο δίσκος…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Δείτε ακόμα

Τι κάνει η πανέμορφη 24χρονη Ελβετίδα ποδοσφαιρίστρια που έχει τρελάνει κόσμο στα αποδυτήρια;

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα