Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Παντελίδης κλείνει στόματα για να γλιτώσει η ναυτιλιακή την κατακραυγή

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Το Ναυάγιο του Φοίνιξ είναι γεγονός και πλέον ο εφοπλιστής Βασιλείου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ο δικηγόρος του Παντελίδης όμως αναλαμβάνει δράση για να κουκουλωθεί γρήγορα το θέμα και η ευθύνη της εταιρείας.

Βασισμένη στο πραγματικό ναυάγιο της Φαλκονέρας, η σειρά του Mega συγκλονίζει καθώς μετά την άδικη απώλεια δεκάδων ζωών έρχεται

η αναζήτηση για δικαιοσύνη. Κάτι που στην πραγματική ζωή δε συνέβη ποτέ…

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Παντελίδης κουκουλώνει τα πάντα

Το πρόβλημα της ληγμένης άδειας του πλοίου είναι το πρώτο που πρέπει να λύσει ο Παντελίδης έτσι ώστε να καλύψει το αφεντικό του, τον Βασιλείου.

Για να το κάνει αυτό, καλεί τον Μιχάλη στο γραφείο του και του κάνει μια δελεαστική προσφορά για να τον κρατήσει στην εταιρεία. Σκοπός του είναι να του κλείσουν το στόμα μια και καλή όμως δεν έχει υπολογίσει σωστά τον Μιχάλη.

Στο μεταξύ ο καπετάν Αντρέας επισκέπτεται τον Στελή για να του συμπαρασταθεί στο χαμό της κόρης του και να τον πείσει να μη το βάλει κάτω και να κυνηγήσει τους υπεύθυνους.

Ο Παντελίδης βλέπει πως δε μπορεί να πείσει εύκολα τον Μιχάλη και προσπαθεί να τον δωροδοκήσει προσφέροντας ένα μεγάλο ποσό ώστε να μη μιλήσει την αλήθεια του.

Δείτε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Ιπποκράτης ύποπτος για την εξαφάνιση της Κλαίρης

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Δαμιανή – Πολυξένη σχεδιάζουν το τέλος της Θεοφανώς

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Εξαφανίζεται η Μαργέτα – Η Ευγενία υποψιάζεται τη Νότα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παντελίδης,pantelidis