Stoiximan Super League νέα (19/10): Η αποτυχία του Ατρομήτου και το παρασκήνιο του τραυματισμού του Σιαμπάνη – Πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο του Πανσερραϊκού

Stoiximan Super League νέα (19/10): Πώς έφτασε ο Βόλος να χάσει τον βασικό τερματοφύλακά του και τι γίνεται με το γήπεδο του Πανσερραϊκού. Έχει καθυστερήσει πολύ ο Ατρόμητος με το θέμα του προπονητή.

Βόλος: Έτσι έγινε

Από το Sportime.gr ενημερωθήκατε πως ο Σιαμπάνης υπέστη ρήξη χιαστού και ο Βόλος

είναι αναγκασμένος έως τον Ιανουάριο να πορευτεί με τους Παπαδόπουλο και Κόστιτς. Μεγάλη η ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Προς το παρόν δεν έχουν πείσει, αλλά δεν έχουν πάρει και τις ευκαιρίες που θα ήθελαν. Όσο για τον μεγάλο άτυχο; Είναι απίστευτο το πώς το έπαθε. Με την προπόνηση να έχει τελειώσει, ο προπονητής τερματοφυλάκων του ζήτησε να κάτσει λίγο ακόμη για να κάνουν έξτρα δουλειά. Εκεί έγινε η ζημιά! Πάει από το πουθενά η φετινή σεζόν, ενώ οι Θεσσαλοί δεν θα αργήσουν να βγουν στην αγορά για τον επόμενο.

Πανσερραϊκός: Πάει για του χρόνου

Αναγκασμένος να ξεσπιτωθεί είναι ο Πανσερραϊκός μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Η ασφάλεια των φιλάθλων είναι πάνω απ’ όλα και γι’ αυτό ο εκνευρισμός έχει να κάνει κυρίως με όσους δεν έπραξαν τα δέοντα. «Τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του Πανσερραϊκού τα γνωρίζαμε, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, όπως καταλαβαίνουμε, ότι συνεχίζονται και μετά τις εκλογές. Όποιος έπαιξε μαζί μας, θα μας βρει απέναντι, διότι το δικό μας κόμμα, είναι μόνο ο Πανσερραϊκός!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τάσος Καζίας. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια ώστε μην τραβήξουν πάρα πολύ τα βελτιωτικά έργα. Βέβαια, με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να ανοίξει ο «λάκκος των λεόντων» μέσα στο έτος. Ο πρώτος στόχος είναι να παίξουν οι Σερραίοι σπίτι τους στα πλέι άουτ και ο δεύτερος μήπως προλάβουν και κάτι περισσότερο.

Ατρόμητος: Εκτός χρονοδιαγράμματος

Υπήρχε διακοπή δύο εβδομάδων λόγω εθνικών ομάδων. Ήξερε πριν το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πως ο Κρις Κόουλμαν δεν πατάει καλά. Είχε ξεκινήσει να σκανάρει από τότε την αγορά και παρόλα αυτά προπονητή δεν έχει κλείσει! Το πλάνο ήταν να έχει ο Ατρόμητος κόουτς στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε. Φτάσαμε προς το φινάλε της και ο εκλεκτός αγνοείται. Ακόμη και εάν τον ανακοινώσουν πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι Περιστεριώτες, έχουν χρονικά αποτύχει. Όποιος αναλάβει, θα έχει χάσει το πλεονέκτημα που έδινε η διακοπή για να δουλέψει και να μάθει τους παίκτες του.

Stoiximan Super League νέα (19/10): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα