Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Δαμιανή ζει αυτό που φοβόταν – Η Μεταξία ερωτοτροπεί χωρίς τέλος

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται ακόμη πιο συναρπαστική με την ιστορία να περιπλέκεται ακόμη παραπάνω όσο αναζητάμε τον φονιά του βρέφους.

Η Μάγισσα φέρνει νέες διαπλοκές και νέες σκηνές πάθους καθώς η Μεταξία παραδίδεται στο πάθος της για τον Τζανή. Από τη μία ο πατέρας της την έχει βάλει να οδηγήσει σε σύγκρουση τον Τζανή με τον άντρα και από την άλλη η μητέρα της της λέει πως αν δε σταματήσει να ερωτοτροπεί με

τον Τζανή θα την σκοτώσει η ίδια.

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Δαμιανή ζει αυτό που φοβόταν

Ο Κανέλλος λέει στη Δαμιανή πως ο Αντρέι υποψιάζεται πως ο Τζανής σκότωσε το μωρό και οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση. Όμως η πραγματικότητα είναι πως η Δαμιανή τρέμει πλέον καθώς βλέπει πως τα σχέδιά της να γλιτώσει τον γιο της από τα χειρότερα ενδεχομένως να τον βάλουν σε χειρότερους μπελάδες.

Η πραγματικότητα είναι μία: η ίδια η Δαμιανή σκότωσε το βρέφος. Αν κατηγορηθεί γι’αυτό ο γιος της θα είναι το τέλος του. Από την άλλη αν μαθευτεί πως το έκανε αυτή ο Μιχαήλ θα τη σκοτώσει. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Δαμιανής γίνεται πραγματικότητα καθώς μέρα με τη μέρα η αλήθεια μοιάζει όλο και πιο κοντά να αποκαλυφθεί.

Τι θα συμβεί αν μαθευτεί ότι αυτό σκότωσε το μωρό μαζί με την Πολυξένη; Ακόμη χειρότερα τι θα γίνει αν μαθευτεί ότι το παιδί ήταν του Τζανή;

Δείτε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής φονιάς του βρέφους – Αυτός τον κατηγορεί

Fame Story: Η «κατραπακιά» στην τηλεθέαση φέρνει το τέλος μεγάλων ονομάτων!

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Μάρκος – Νεκρός σε τροχαίο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα