Το προξενιό της Ιουλίας: Κάνει απόπειρα έκτρωσης – Ο Χρήστος στο ψυχιατρείο

Το προξενιό της Ιουλίας είναι η νέα δραματική σειρά του Alpha όπου απεικονίζεται η ζωή της νεαρής Ιουλίας η οποία αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον αγαπημένο της Γρηγόρη για να παντρευτεί έναν άντρα πολύ μεγαλύτερό της.

Τα νούμερα στην τηλεθέαση που σημειώνει μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά παρά τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στην ώρα προβολής της.

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία προσπαθεί να αποβάλει – Ο Χρήστος
τα χάνει

Όταν η Ιουλία συνειδητοποιεί τι έχει στο νου της η μητέρα της προσπαθεί να την κάνει να αλλάξει γνώμη αλλά δε φαίνεται να μπορεί. Τότε η κοπέλα θα στραφεί στον Στασινόπουλο καθώς πιστεύει ότι μόνο αυτός μπορεί να τη συνεφέρει. Η κατάσταση αυτή αναστατώνει ακόμη περισσότερο την Ιουλία.

Στο μεταξύ στο αρχοντικό Ραζίνη ο Χρήστος ζητάει μετά την επίσκεψη του γιατρού να γίνει αυτό που του υποσχέθηκαν, να πάει η Ιουλία σπίτι τους. Ταυτόχρονα η Κατερίνη με τη Φιλιώ συνειδητοποιούν ότι η κόντρα Στασινόπουλου – Στράτου κάνει απαγορευτικό το συμπεθεριό με τους Ραζίνηδες.

Η Ιουλία αποφασίζει να βάλει τέλος σε ότι τη συνδέει με τον Γρηγόρη και προσπαθεί να αποβάλει το μωρό του. Η έγκαιρη παρέμβαση του Προβιού θα αποδειχθεί σωτήρια για την κοπέλα η οποία μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Γιωργίκης καταφέρνει να περάσει εκεί παραπάνω χρόνο μαζί της ενώ η Στάσα καταριέται τους Ραζίνηδες για τα κακά που βρίσκουν την κόρη της.

Η Χάδω προσπαθεί να πείσει τον ψυχίατρο πως η κατάσταση του Χρήστου είναι σοβαρή και πως πρέπει να μπει ψυχιατρείο. Σύντομα οι φόβοι της θα επιβεβαιωθούν με τον Χρήστο να γίνεται πρωταγωνιστής σε ένα περιστατικό που θα τους σοκάρει όλους!

Δείτε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Μαζί Γρηγόρης και Φιλιώ – Η Ιουλία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική βάζει μαρτυρικό τέλος στον Λάζαρο

ΣΚΑΙ: Τέλος στις σειρές μυθοπλασίας εξαιτίας της χαμηλής τηλεθέασης;

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα