Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 2-3 ΤΕΛΙΚΟ και Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2 ΤΕΛΙΚΟ

Live ενημέρωση στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης. Τα παιχνίδια Μαρσέιγ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Γουέστ – Χαμ για το Europa League κάνουν σέντρα στις 19:45, ενώ για την ίδια διοργάνωση στις 22:00 διεξάγεται το Παναθηναϊκός – Ρεν. Επίσης στις 22:00, πραγματοποιείται το παιχνίδι Αμπερντίν

ΠΑΟΚ για το Europa Conference League.

Live ενημέρωση: Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 2-3 ΤΕΛΙΚΟ και Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2 ΤΕΛΙΚΟ

Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2: Τέλος στη Λεωφόρο οι πράσινοι χάνουν, καθώς παρά την προσπάθεια στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν καταφέρνουν να ισοφαρίσουν έστω.

90+6′: Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ: Η απόλυτη ανατροπή για τον δικέφαλο που κάνει το 3-2 στις καθυστερήσεις με εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ! H εσχάτη των ποινών δόθηκε για πάτημα του Ρούμπεσιτς στον Οζντόεφ. Τέλος στο ματς, ο ΠΑΟΚ κάνει το 3Χ3 στον όμιλο!

90′: Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2: Έχουμε μπει στις καθυστερήσεις που είναι έξι λεπτά. Ανοιχτό ματς για γκολ και από τις δύο ομάδες με τους Γάλλους πάνως να κάνουν καθυστερήσεις όποτε μπορούν.

80′ Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 2-2 ΓΚΟΛ! Ο Βιείρινια κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντρα λίγο και κατέληξε στα δίχτυα της Αμπερντίν

71′ Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 2-1 ΓΚΟΛ! Δευτερόλεπτα μετά την εισοδό του στο παιχνίδι, ο Ντεσπόντοφ μειώνει το σκορ. Ο Κωνσταντέλιας έφτασε απέναντι από τον τερματοφύλακα και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή

61’ Παναθηναϊκός – Ρεν 1-2 ΓΚΟΛ! Ο Ιωαννίδης με πέναλτι μειώνει για τους Πράσινους

58′ Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 2-0 ΓΚΟΛ! Λάθος αντίδραση της «ασπρόμαυρης» άμυνας, ο Πολβάρα γίνεται αποδέκτης της μπάλας στην αντεπίθεση και απέναντι στον Κοτάρσκι διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

50′ Παναθηναϊκός – Ρεν 0-2 ΓΚΟΛ! Φοβερό τέρμα από τον Καλιμουεντό ο οποίος με εναέριο τακουνάκι διπλασίασε τα τέρματα των Γάλλων

50′ Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 1-0 ΓΚΟΛ! Ο Μιόφσκι εκτελεί τον Κοτάρσκι και ανοίγει το σκορ για τους Σκωτσέζους

Σέντρα στο β’ ημίχρονο στα δύο ματς

Πιέζει ο Παναθηναϊκός τη Ρεν, ωστόσο το προβάδισμα των Γάλλων παραμένει

12′ Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ!  Τρομερή ενέργεια από τον Κωνσταντέλια που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σούταρε όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

7′ Παναθηναϊκός – Ρεν 0-1 ΓΚΟΛ! Ο Λε Φε έκανε την σέντρα, ο Γκουιρί πρόλαβε τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανυπεράσπιστου Μπρινιόλι για το 0-1.

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ

Αμπερντίν (Ρόμπσον): Ρόος, Ντέβλιν, Γκάρντενμαν, Ρούμπεζιτς, Γιένσεν, ΜακΚένζι, Πολβάρα, Σίνι, Μπάραν, ΜακΓκράθ, Μιόφσκι.

Στον πάγκο: Ντόοχαν, Κλάρκσον, Λόπες, Γκουγιέ, Χάγιες, Γουίλιαμς, Σόκλερ, Ντάνκαν, ΜακΝτόναλντ, Μίλνε, Ντάντια, Μάρσαλ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Μπράντον.

Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Μουργκ, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Βρακάς, Σαμάτα, Ντεσπόντοφ, Τζίμας.

Παναθηναϊκός – Ρεν

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Γετνβάι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Ρεν: Μανταντά, Ομαρί, Μπελοσιάν, Ασινιόν, Τρουφέρ, Μπουριγκό, Μάτιτς, Λε Φι, Μπλας, Γκουιρί, Καλιμουεντό.


ΤΕΛΟΣ! Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ 2-1 

Μαρσέιγ – ΑΕΚ 3-1 

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ 2-1, ΓΚΟΛ! Οι Άγγλοι μειώνουν στο σκορ και κάνουν… ροντέο το ματς στο «Γ. Καραισκάκης». Ο Πακετά με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μείωσε το σκορ.

Μαρσέιγ – ΑΕΚ 3-1: Αναπάντεχη εξέλιξη με δεύτερο πέναλτι για τους Γάλλους αυτή τη φορά του Άμραμπατ πάνω στον Λόντι. Αυτή τη φορά η εσχάτη των ποινών ήταν τουλάχιστον αυστηρή καθώς το μαρκάρισμα ήταν… light. O Βερετού έκανε το 3-1 στο 69′ και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για τους Γάλλους.

Μαρσέιγ – ΑΕΚ 2-1, ΓΚΟΛ: Δραματική εξέλιξη για την Ένωση, καθώς μετά από τραγικό λάθος του Στάνκοβιτς η Μαρσέιγ κερδίζει πέναλτι και η ΑΕΚ μένει με παίκτη λιγότερο καθώς ο τερματοφύλακάς της αρχικά τροφοδότησε άθελα του τον  Βιτίνια και στη συνέχεια τον ανέτρεψε με άγαρμπο τρόπο. Στη θέση του ο Αθανασιάδης που δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαρίτ από τα 11 βήματα.

Μαρσέιγ – ΑΕΚ 1-1, ΓΚΟΛ: Με εξαιρετική αντεπίθεση των Τσούμπερ, Μάνταλου και Πίνέσα η ΑΕΚ ισοφαρίζει στο 53΄ με τον τελευταίο να πλασάρει από κοντά, μετά από τρομερή αδράνεια στην άμυνα της Μαρσέιγ.

Μαρσέιγ – ΑΕΚ 2-0: Σέντρα και στη Μασσαλία, με τον Πόνσε να περνάει στο ματς αντί του Σιντιμπέ.

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ 2-0: Σέντρα στο Β’ μέρος

Μαρσέιγ – ΑΕΚ 1-0, Ημίχρονο: Η ΑΕΚ σκόραρε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Τσούμπερ, όμως τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Βίντα. Πέναλτι ζήτησε ο Τσούμπερ, φάουλ ο διαιτητής στο Μαρσέιγ – ΑΕΚ!

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ 2-0, ΓΚΟΛ: Οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με διαφορά δύο γκολ. Στο 45+1′ μετά από σέντρα του Ροντινέι, ο Ογκμπόνα στην προσπάθεια του να απομακρύνει με προβολή βάζει ένα απίθανο αυτογκόλ για το 2-0!

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ 1-0, ΓΚΟΛ: Στο 33′ η ελληνική ομάδα ανοίγει το σκορ χάρη σε σουτ-κεραυνό μετά από έξοχη ατομική ενέργεια του Κώστα Φορτούνη.

Μαρσέιγ – ΑΕΚ 1-0 ΓΚΟΛ: Η Ένωση είχε υποχρεωθεί σε παθητικό ρόλο, οι Γάλλοι έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες και τελικά στο 27΄γίνεται το 1-0 για τους γηπεδούχους. Γύρισμα του Κλός στον Βιτίνια και αυτός από κοντά σκοράρει. Η φάση τσεκαρίστηκε στο VAR τόσο για οφσάιντ όσο και για φάουλ πάνω στον Βίντα, όμως τελικά μέτρησε κανονικά.

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Οι Πειραιώτες έχουν μπει με διάθεση και μετά από 15 λεπτά και σε 3-4 περιπτώσεις έχουν γίνει απειλητικοί. Συγκεκριμένα τους Ροντινέι, Αλεξανδρόπουλο και Ελ Κααμπί. Ιδιαίτερα ορεξάτος ο Φορτούνης που είτε βγάζει ωραίες πάσες στους συμπαίκτες του, είτε κάνει ατομικές ενέργειες που δημιουργούν ρήγματα στην αγγλική άμυνα.

Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Μετά το πρώτο 15λεπτο οι Γάλλοι έχουν την κατοχή της μπάλας και πιέζουν, έχοντας χάσει μια καλή ευκαιρία στο 5′ με τον ο Βιτίνια.

1′: Άρχισαν τα δύο παιχνίδια.

Μαρσέιγ – ΑΕΚ

Μαρσέιγ: Μπλάνκο, Κλάους, Μπεμπά, Μπαγιέρντι, Λόντι, Ρονζιέ, Βερετού, Κοντογκμπιά, Αρίτ, Εντιαγέ, Βιτίνια.

Στον πάγκο: Νγκαπαντουέντμπου, Ζιγκό, Ουναχί, Ομπαμεγιάνγκ, Μεϊτέ, Σαρ, Ναντίρ, Σονγκλό, Μουρίγιο.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Μάνταλος, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Πινέδα.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Ρότα, Πόνσε, Γαλανόπουλος, Ελίασον.

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Πορόσο, Ροντινέι, Καμαρά, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Παπαδούδης, Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Μπιέλ, Γιόβετιτς, Σολμπάκεν.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγες): Αρεολά, Κέρερ, Μαυροπάνος, Ογκμπόνα, Έμερσον, Σόουτσεκ, Γουόρντ-Πράουζ, Φορνάλς, Κούντους, Μπενραχμά, Ινγκς.

Στον πάγκο: Aνάνγκ, Κρέσγουελ, Τζόνσον, Ζουμά, Αγκέρ, Άλβαρες, Κορνέ, Πακετά, Μπόουεν, Αντόνιο, Μουμπαμά

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα