Ολυμπιακός: Πίστη πως θα έρθει η δικαίωση έστω και με την έφεση – Δεδομένη η τιμωρία με ΠΑΟΚ

Σάββατο πρωί, μπορεί και νωρίτερα όμως ο Ολυμπιακός θα έχει την απόφαση από την αθλητική δικαστή για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αισιοδοξία για δικαίωση έστω και με έφεση, αλλά και βεβαιότητα για τιμωρία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το φύλλο αγώνα έδειχνε πως το πιθανότερο σενάριο ήταν να συνεχιστεί το ντέρμπι. Οι διευκρινιστικές ερωτήσεις που εστάλησαν στον ρέφερι Μαρέσκα και όσα κατέθεσε στη συνέχεια

έκαναν πιο βαρύ το κατηγορητήριο του Ολυμπιακού. Το δεδομένο που ξέραμε και γνωρίζαμε ίσχυσε. Με άλλα λόγια, η γνωμάτευση από ιδιωτικό θεραπευτήριο δεν θα λαμβάνονταν υπόψη.

Αυτό που προσπάθησε να καταλάβει το αρμόδιο δικαστικό όργανο μέσα από τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες είναι αν ο Χουάνκαρ ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Αν υπήρχε σοβαρός τραυματισμός, ή τέτοιος που να μην επιτρέπει στον παίκτη του Παναθηναϊκού να αγωνιστεί.

Δεδομένα, η δεύτερη τοποθέτηση του Ιταλού ρέφερι έγινε αποδεκτή από το δικαστήριο. Επιπρόσθετα, το ότι ο Χρήστος Γώγος έδειξε μια πιο καταφατική στάση στο ότι δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστεί ο Χουάνκαρ. Αυτό που μοιάζει δύσκολο να γίνει αποδεκτό είναι πως το δεν μπορεί να αγωνιστεί σύμφωνα με τον Χουάνκαρ που γράφτηκε ήταν έπειτα από παρέμβαση.

Τα στοιχεία συνηγορούν πως ο Ολυμπιακός είναι πιθανόν να χάσει πρωτόδικα την υπόθεση. Για να το γράψουμε πιο σωστά, πριν από την ακροαματική διαδικασία οι πιθανότητες να μη συνεχιστεί το παιχνίδι δεν ήταν πολλές, πλέον αυξήθηκαν.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο

Από εκεί και πέρα βέβαια, μοιάζει σίγουρο πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί αυτό είναι δεδομένο. Διότι, κροτίδα έπεσε και το παιχνίδι διακόπηκε έστω και προσωρινά (μετέπειτα οριστικά). Το μίνιμουμ των δύο αγωνιστικών θα του επιβληθεί, κάτι που σημαίνει πως στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κόσμος δεν θα υπάρχει στις εξέδρες του γηπέδου.

Από τη στιγμή που η απόφαση πρωτόδικα θα βγει μέχρι το Σάββατο και η δυνατότητα που έχει ο Ολυμπιακός μετά την έφεση είναι να ρίξει κατά μία τις αγωνιστικές που θα έχει να παίξει κεκλεισμένων των θυρών, το ένα ντέρμπι θα είναι χωρίς κόσμο σίγουρα. Διότι, ο Ολυμπιακός και το μίνιμουμ να δεχθεί, ήτοι δύο αγωνιστικές, η ποινή θα πέσει σε μία.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα