Αλαφούζος: Δεν κάνει πίσω – Θέλει μηδενισμό του Ολυμπιακού

Δεν αλλάζει θέση ο Παναθηναϊκός. Φάνηκε από την πρώτη στιγμή αυτό. Ο Γιάννης Αλαφούζος απλώς το επιβεβαιώνει με τη δημόσια τοποθέτησή του.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στο ισπανικό πρακτορείο «EFE». Εκεί έγινε για μία ακόμη φορά σαφές τι θέλουν οι «πράσινοι».

Από την πρώτη στιγμή που έπεσε η κροτίδα στον Χουάνκαρ, η θέση τος ήταν να τηρηθεί ο κανονισμός. Για εκείνους

πρέπει να κατακυρωθεί με 0-3 ο αγώνας υπέρ τους. Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμη αφαίρεση ενός βαθμού και τιμωρία έδρας.

Στην Ισπανία είναι λογικό να έχουν ένα επιπλέον ενδιαφέρον, αφού από εκεί είναι ο Χουάνκαρ. Σε σχετική ερώτηση για την υγεία του ο Γιάννης Αλαφούζος είπε: «Δεν είναι ακόμα καλά, έχασε τις αισθήσεις του, έχασε την ισορροπία του, δεν άκουγε. Ίσως έχασε ένα μικρό μέρος της ακουστικής του ικανότητας».

Ρωτήθηκε για την τιμωρία του Ολυμπιακού με τον ίδιο να λέει πως η υπόθεση είναι προς διερεύνηση. Την Πέμπτη (26/10), άλλωστε, έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης και η απόφαση θα βγει το αργότερο έως το πρωί του Σαββάτου (28/10).

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως «ο κανονισμός είναι πολύ ξεκάθαρος, αν κάποιο μέλος της ομάδας , είτε είναι παίκτης είτε μέλος του προπονητικού επιτελείου δεχτεί επίθεση, η ομάδα χάνει τον αγώνα με 3-0 και της αφαιρούν έναν βαθμό. Δεν γίνεται να συνεχιστεί το ματς χωρίς φιλάθλους, δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός».

Ακόμη ο mr ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στη διαφθορά που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, ενώ μίλησε και για τον τρόπο που εκλέγεται η διοίκηση της ΕΠΟ. Χαρακτήρισε, μάλιστα «ιστορικό πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου» το τι συμβαίνει στην Ομοσπονδία.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα