Live ενημέρωση: Άρης-ΠΑΟΚ 1-2 Τελικό, πρωταθλητής ο δικέφαλος!-ΑΕΚ-Λαμία 3-0 Τελικό-Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-2 Τελικό

Live ενημέρωση στα παιχνίδια Άρης–ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Λαμία για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της SuperLeague.

Αγωνιστική που θα κρίνει τον πρωταθλητή, αλλά και ποια ομάδα θα τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας και θα αποφύγει τον αποκλεισμό από την Ευρώπη σε περίπτωση που ο Άρης πάρει το Κύπελλο.

Στην περίπτωση βεβαίως που ο Ολυμπιακός βγει 4ος, κατακτήσει το Conference League και ο Θεός του πολέμου κατακτήσει το Κύπελλο τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βγάλει 5 ομάδες στην Ευρώπη από τη σεζόν 2024/25.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με 77 βαθμούς, ενώ δεύτερη είναι η ΑΕΚ με 75. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει το Βικελίδης στέφεται πρωταθλητής, ό,τι κι αν κάνει η ΑΕΚ με τη Λαμία. Αλλιώς αν η ΑΕΚ κερδίσει τότε ο δικέφαλος του Βορρά θα θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη.

Για τη μάχη της 3ης θέσης ο Ολυμπιακός έχει 73 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός 71, δηλαδή οι πράσινοι για να αποφύγουν την 4η θέση στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή θέλουν μόνο νίκη.

Live ενημέρωση: Άρης-ΠΑΟΚ 1-2 Τελικό, ΑΕΚ-Λαμία 3-0 Τελικό, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-2 Τελικό

Άρης-ΠΑΟΚ: Η ένταση με τη λήξη του ματς (video)



Στο Βικελίδης επικράτησε αρκετή ένταση στο φινάλε του αγώνα, καθώς συνεργάτης του Λουτσέσκου φέρεται να έκανε χειρονομίες προς τον πάγκο του Άρη και ειδικότερα προς τον Άκη Μάντζιο. Ο προπονητής του Άρη ήταν έξαλλος για αρκετά λεπτά, ενώ την κατάσταση ενέτεινε και η κίνηση του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ να στείλει… φιλάκια προς την κερκίδα, δείχνοντας μάλιστα πως η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο μέσα στο Βικελίδης (έκανε χαρακτηριστικά την κίνηση «Εδώ, εδώ»).

Όπως ήταν αναμενόμενο στο «σκηνικό» ενεπλάκησαν και οι δύο πάγκοι των δύο ομάδων, αλλά και ποδοσφαιριστές, και τα πνεύματα οξύνθηκαν περαιτέρω. Η ένταση συνεχίστηκε και στη φυσούνα, ενώ μετά από μερικά λεπτά το περιστατικό έληξε μετά και από παρέμβαση και του Θόδωρου Καρυπίδη που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος και στην Λεωφόρο, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-2, η ομάδα που καταλαμβάνει την 3η θέση της βαθμολογίας είναι αυτή του Μεντιλίμπαρ καθώς έφτασε τους 74 βαθμούς. Στους 72 οι πράσινοι. Αν τώρα το Κύπελλο κατακτήσει ο Άρης, η ομάδα του Χρήστου Κόντη θα μείνει εκτός Ευρώπης.

Τέλος στον αγώνα του Βικελίδης, ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδος καθώς με τη νίκη του φτάνει τους 80  βαθμούς, η ΑΕΚ μετά το 3-0 επί της Λαμίας φτάνει τους 78, ενώ το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είναι στο 2-2 και δεν έχει τελειώσει ακόμη, καθώς ο διαιτητής στη Λεωφόρο έδειξε 11 λεπτά.

90′ Άρης-ΠΑΟΚ 1-2: Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων, τα οποία μετράνε ήδη. Στις καθυστερήσεις και τα άλλα δύο παιχνίδια σε ΟΠΑΠ Αρενα και Λεωφόρο.

Άρης-ΠΑΟΚ: Αστοχεί από πλεονεκτική θέση ο Φαμπιάνο (video)

81′ ΓΚΟΛ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-2: Οι Πειραιώτες ισοφαρίζουν από το 2-0. Μετά τον Ποντένσε ήταν η σειρά του Γιόβετιτς να βρει δίχτυα. Ο Ποντένσε κάν κάνει και νέες; διαδοχικές προσποιήσεις, για να βγάλει στη συνέχεια εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Από εκεί ο Γιόβετιτς πηδά ψηλά και με κεφαλιά, σκοράρει στην απέναντι γωνία για το 2-2. Αν μείνει η ισοπαλία ως το τέλος 4ος μένει ο Παναθηναϊκός.

78′ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: Με 10 συνεχίζει στο Βικελίδης ο δικέφαλος μετά το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη που αντίκρισε δεύτερη κίτρινη.

73′ ΓΚΟΛ: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-2: Μειώνουν οι Πειραιώτες που ως τώρα δεν ήταν καθόλου καλοί στο ματς. Ο Ποντένσε κάνει διαδοχικές προσποιήσεις, βρίσκει χώρο εκτός περιοχής και πλάγια δεξιά και με μία αριστοτεχνική λόμπα, στέλνει την μπάλα στην εστία βάζοντας ξανά την ομάδα του στο ματς.

Άρης-ΠΑΟΚ 1-2: «Μαγική» ενέργεια του Κωνσταντέλια και υποδειγματικό τελείωμα του Τάισον (video)

Άρης-ΠΑΟΚ: Πτώση εντός περιοχής του Σουλεϊμάνοφ, ύστερα από μαρκάρισμα του Τάισον (video)

Άρης-ΠΑΟΚ 1-1: Το τρομερό βολέ του Μορόν για την ισοφάριση (video)

62′ ΓΚΟΛ: Άρης-ΠΑΟΚ 1-2: Ο Άρης ήταν ανώτερος ως τώρα στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την εξαιρετική ισοφάριση του Μορόν πίεζε τον δικέφαλο για 2ο τέρμα, ωστόσο εκείνη που σκοράρει είναι η ομάδα του Λουτσέσκου, στην πρώτη καλή στιγμή της. Εξαιρετική ενέργεια του Κωνσταντέλια από τα αριστερά, ο νεαρός κόβει για τον Μπράντον, που με τακουνάκι στρώνει στον Τάισον και εκείνος με άψογη εκτέλεση κάνει το 1-2 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

59′ ΓΚΟΛ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-0: Απόσταση ασφαλείας για τους πράσινους που διπλασιάζουν τα τέρματά τους. Ο Μπερνάρ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε εξαιρετικό σουτ και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Τζολάκη, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Live ενημέρωση: Το δεύτερο ημίχρονο στα παιχνίδια αρχίζει με γκολ στο Βικελίδης. Ο Λορέν Μορόν πετυχαίνει το γκολ της… σεζόν και κάνει το Άρης-ΠΑΟΚ 1-1! Μετά απ0 μπαλιά του Οντουμπάτζο ο Ισπανός πρώτος σκόρερ της λίγκας πιάνει ένα αδιανόητο, γυριστό σουτ και σκοτώνει τον Κοτάρσκι! Η ομάδα του Μάντζιου μπήκε πολύ δυνατά και πιέζει τον δικέφαλο που έχει οπισθοχωρήσει.  Αυτή τη στιγμή πρωταθλήτρια είναι η ΑΕΚ.

Άρης-ΠΑΟΚ: Η συζήτηση Μάντζιου και Λουτσέσκου (video) 

Άρης-ΠΑΟΚ: Απειλούν οι γηπεδούχοι με συνεχόμενα μακρινά σουτ (video)

Άρης-ΠΑΟΚ: Ένταση μετά τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη (video)

Άρης-ΠΑΟΚ 0-1: Εξαιρετικό τελείωμα του Τόμας, ύστερα από προσωπική ενέργεια και κλέψιμο του Ζίβκοβιτς (video)

Live ενημέρωση – Στο ημίχρονο Άρης-ΠΑΟΚ 0-1, ΑΕΚ-Λαμία 2-0 και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0. Αν τελείωναν τώρα τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής ενώ την 3η θέση θα καταλάμβανε ο Παναθηναϊκός.

45+5′ ΓΚΟΛ: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0: Στο και πέντε του ημιχρόνου η ομάδα του Χρήστου Κόντη ανοίγει το σκορ χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Μαντσίνι από τον Ρίτσαρντς. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μπακασέτας που έκανε το 1-0!

40′ ΓΚΟΛ ΑΕΚ-Λαμία 2-0: Η Ένωση διπλασιάζει τα τέρματά της πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Ο Λιβάι Γκαρσία βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη του Άμραμπατ και βρήκε με συρτό γύρισμα τον Τσούμπερ, ο οποίος αμαρκάριστος, σκόραρε εύκολα για το 2-0.

40′ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0

Άρης – ΠΑΟΚ: Η είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο (video)

30′ ΓΚΟΛ Άρης-ΠΑΟΚ 0-1: Στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα, ο δικέφαλος ανοίγει το σκορ! Ο Μορόν χάνει τη μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής από τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος βγάζει τον Μπράντον Τόμας τετ α τετ και εκείνος πλασάρει τον Κουέστα για το 0-1!

25′ Άρης-ΠΑΟΚ 0-0: Παραμένει χωρίς μεγάλη φάση το ντέρμπι. Στο 23 είχαμε πτώση του Μορόν στην περιοχή σε αντεπίθεση από μαρκάρισμα του Σάστρε. Ο Άρης ζήτησε παρέμβαση του VAR καθώς ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι, ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε. Ο δικέφαλος δείχνει διάθεση να δώσει γήπεδο στον Άρη και να χτυπήσει στην αντεπίθεση όπως έκανε τον τελευταίο καιρό και στα προηγούμενα ντέρμπι.

20′ ΓΚΟΛ: ΑΕΚ-Λαμία 1-0: Η Ένωση ανοίγει το σκορ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών απέναντι στη Λαμία.  Μετά από μια δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Άμραμπατ, ο Λιούμπισιτς κοντρολάρει και στη συνέχεια εκτελεί με συρτό σουτ τον Χατζηεμμανουήλ, για το 1-0!

10′: Χωρίς γκολ κανένα από τα τρία παιχνίδια μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Δυνατό ματς και ένταση στην αναμέτρηση του Βικελίδης, αλλά χωρίς κάποια φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Άρης-ΠΑΟΚ: «Βράζει» το κατάμεστο Βικελίδης-Έντονες αποδοκιμασίες στην είσοδο του δικεφάλου (vids+pics)

Live ενημέρωση: Σέντρα και στα τρία παιχνίδια!

Οι συνθέσεις στο Άρης-ΠΑΟΚ

Αρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Ζουλ, Νταρίντα, Βερστράτε, Σουλεϊμανοφ, Σαβέριο, Μορόν.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Σαμόρα, Ντουκουρέ, Γκαρθία, Φετφατζίδης, Φεράρι, Ρόουζ, Βέλεθ, Ανσαριφάρντ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Σβαμπ, Μεϊτέ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον.

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ότο, Νάσμπεργκ, Οζντόεφ, Αντόνιο, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα.

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός (Χρήστος Κόντης): Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Αράο.

Στον πάγκο: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Ούγκο, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Έσε, Όρτα, Καρβάλιο, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Κίνι, Μασούρας, Γιόβετιτς, Αμπέι, Ντόη.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα):  Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία

Στον πάγκοι: Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Μήτογλου, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Αραούχο, Πόνσε και Ελίασον.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ, Σαντάνα, Τζανδάρης, Σλίβκα, Λέικ, Μάλτσι, Τερεζίου.

Στον πάγκο: Κοσέλεφ, Τσούκαλος, Σαραμαντάς, Μαρτίνεθ, Κοντονίκος, Νούνιες, Κορνέζος, Στάνκο και Σιμόν.

Live ενημέρωση

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα