Άρης-ΠΑΟΚ: Μπλόκο της αστυνομίας στους οπαδούς του δικεφάλου στην Καμάρα – Προσαγωγές και συλλήψεις

Όλη η Θεσσαλονίκη ζει και αναπνέει για το αποψινό (19/5, 20:00) μεγάλο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής SuperLeague ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων.

Για νωρίς το απόγευμα μερικές εκατοντάδες φίλαθλοι του

ΠΑΟΚ αγνοώντας την σχετική απαγόρευση της αστυνομίας, είχαν κάνει κάλεσμα στην Καμάρα για να ακολουθήσει πορεία προς το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή των «ασπρόμαυρων». Ωστόσο από νωρίς αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έντονη την παρουσία τους, στο σημείο και απέτρεψαν τη συγκέντρωση εκεί.

Πληροφορίες έκαναν λόγο για προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ όπως σημειώνει η εφημερίδα «Μακεδονία», συνελήφθη οπαδός του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε στην κατοχή του σπαθί!  Το άτομο αυτό εντοπίστηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο ύψος της ΕΥΑΘ.

Έτσι φίλαθλοι των ασπρόμαυρων συγκεντρώθηκαν στην Ναυαρίνου φωνάζοντας συνθήματα, ενώ άλλοι μέσω της οδού Εθνικής Αμύνης κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο Μακεδονίας Παλλάς, με τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας. Ήδη βέβαια φίλαθλοι της ομάδας βρίσκονται εκεί και έπειτα αναμένεται να κατευθυνθούν στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη την αναμέτρηση.

Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια, ενώ θυμίζουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία απαγόρευε τις συναθροίσεις.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα