Άρης: Η 11άδα που θέλει να κόψει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ! Όλοι μέσα

Άρης – ΠΑΟΚ: Η 11άδα που επέλεξε ο Άκης Μάντζιος έχει επιστροφές όλων των βασικών του.

«Τελικός» για τον Άρη. Τελικός και για τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά θέλει μόνο νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα, ο Άρης θέλει νίκη για να παραμείνει το αφεντικό της πόλης και να μην πάρει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο μέσα στο «Βικελίδης».

Σε ανάλογο μήκος κύματος και όσα είπαν οι οπαδοί στους ποδοσφαιριστες, αλλά και η ομιλία Καρυπίδη στο ξενοδοχείο. 

Όπως αναμενόταν, ο Άκης Μάντζιος οτι δοκίμασε – δοκίμασε και τα «πειράματα» τέλος. 11άδα με επιστροφές ολων των βασικών που δεν έπαιξαν κόντρα στη Λαμία, παρατάσσει ο Έλληνας προπονητής στο Χαριλάου.

Κουέστα, Μπράμπετς, Ζουλ, Μοντόγια και Οντουμπάτζο επιστρέφουν. Ο πρώτος αντί του Χουτεσιώτη, ο Τσέχος ως παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας και οι δύο τελευταίοι στα άκρα της.

Ζουλ στον άξονα στη θέση του Μανού Γκαρθία επί της ουσίας, αφού πλην του Νταρίντα που ήταν δεδομένος, ο Μάντζιος επέλεξε να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα και τον Βερστράτε.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μορόν μετά τα δύο γκολ στη Λαμία δεν θα μπορούσε να λείπει από την κορυφή της επίθεσης, ενώ Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο θα είναι οι δύο wingers.

Ουσιαστικά ο Μάντζιος κατεβάζει την ίδια ακριβώς 11άδα με εκείνη που πήρε διπλό στη Τούμπα στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο των play off της Super League.

Την 20άδα των «κιτρινόμαυρων» συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ρόουζ, Φεράρι, Φετφατζίδης, Ανσαριφάρντ, Ζαμόρα, Μανού Γκαρθία, Βέλεθ, Ντουκουρέ.

Άρης – Η 11άδα

Αρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Ζουλ, Νταρίντα, Βερστράτε, Σουλεϊμανοφ, Σαβέριο, Μορόν.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα