Χωρίς εκπλήξεις από Λουτσέσκου και με Σάστρε βασικό ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη

ΠΑΟΚ και Άρης δίνουν τη δική «μάχη» στο «Κλ. Βικελίδης» σήμερα (19/5, 20:00) στο φινάλε των playoffs της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την τελευταία ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων» για τη σεζόν.

Ο Δικέφαλος χρειάζεται τη νίκη ώστε να κατακτήσει αυτός το πρωτάθλημα, ή σε διαφορετική περίπτωση θέλει απώλεια βαθμών της ΑΕΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με

τη Λαμία.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και παρατάσσει την ομάδα του χωρίς εκπλήξεις, επιλέγοντας τον Ζοάν Σάστρε αντί του Γιόνι Όττο στα δεξιά, στο μοναδικό δίλημμα που είχε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κοτάρσκι κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Σάστρε να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Μεϊτέ και Σβαμπ αποτελούν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Τάισον, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς βρίσκονται πίσω από τον προωθημένο Μπράντον Τόμας.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” #PreGame #PamePAOKARA #ARISPAOK #FightBack #StoiximanSuperLeague #stoiximan #playoffs #slgr #varagons @Stoiximan pic.twitter.com/85lzqkFXqZ

PAOK FC (@PAOK_FC) May 19, 2024

Αναλυτικά οι ενδεκάδες

Αρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Ζουλ, Νταρίντα, Βερστράτε, Σουλεϊμανοφ, Σαβέριο, Μορόν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα