LaLiga – Γιαννόπουλος: Επιβίωση για Λεβάντε

Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, ελάχιστοι μπορούσαν να διαγνώσουν την αγωνιστική της κάθοδο. Ωστόσο, η Λεβάντε έπεσε ξανά θύμα του παρελθόντος της και από σίγουρη θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν, έφτασε να παίζει το… κεφάλι της στο «Μοντιλίβι» απέναντι στην Χιρόνα.

Το παιχνίδι απέναντι στους Καταλανούς, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι άλλο πέρα από οριακό. Όχι μόνο για τους «γκρανότας», αλλά και για τους «μπλανκιβερμέλς». Άλλωστε, κάτω από τους Βαλενθιάνους και μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Χιρόνα που με όπλο το «Μοντιλίβι» φιλοδοξεί να πάρει μια νίκη- μισή

παραμονή.

Ωστόσο, η Λεβάντε δεν επιστρατεύει μόνο τους παίκτες της για το «διπλό», αλλά τους οπαδούς της, οι οποίοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει sold out στη θύρα των φιλοξενουμένων. Οι υπόλοιποι φίλοι της ομάδας πάντως, δεν θα μείνουν όμως παραπονεμένοι, χάρη στη συμβολή της τεχνολογίας.

Το «Σιουτάτ ντε Βαλένσια» θα γεμίσει ασφυκτικά, καθώς έχει ήδη στηθεί μια τεράστια γιγαντοοθόνη, μέσα από την οποία οι Βαλενθιάνοι θα μπορούν να ζήσουν το εκτός έδρας ματς του αγαπημένου τους κλαμπ, σαν να ήταν… εντός.

Η υποστήριξή τους θα είναι νοερή μεν, αλλά πολύ σημαντική για το σύνολο του Πάκο Λόπεθ, το οποίο μετά την «τεσσάρα» στη Βαγιεκάνο, πάει για το μεγάλο ντεμαράζ και να εξασφαλίσει τη σωτηρία στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ακόμα και την ύστατη στιγμή.

Tip:

Τα 4 τελευταία ματς ανάμεσά σε Βαλενθιάνους και Καταλανούς έχουν ολοκληρωθεί goal.

Το σημείο της αγωνιστικής

753 Χιρόνα – Λεβάντε 2 2,75

H δυάδα

751 Μπέτις – Ουέσκα No Goal 2,00

Με την Ουέσκα να έχει αποχαιρετήσει από καιρό την Πριμέρα, οι «αθουλγκράνα» θα κοιτάξουν να χαρούν απέναντι στη σφιχτή αμυντικά Μπέτις τις τελευταίες τους συμμετοχές πριν κατηφορήσουν στη Σεγούντα.

747 Βαλένθια –Αλαβές1+ΟVER 2,5 1,87

Με ήττα της Χετάφε και δική της νίκη, οι «νυχτερίδες» αποκτούν ρεαλιστικές ελπίδες για την τέταρτη θέση. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη κόντρα στην Αλαβές.

The post LaLiga – Γιαννόπουλος: Επιβίωση για Λεβάντε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα