Ο τελικός του κυπέλλου στο Novasports.gr

Η σεζόν τελειώνει με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στους δυο “Δικεφάλους”, στο άδειο ΟΑΚΑ και το Novasports.gr σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε όλες τις στιγμές του αγώνα (20:30).

Δείτε σε live streaming από τη Web TV του Novasports.gr
στις 18:30 την άφιξη των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ για τον τελικό, ενώ στις 23:00 θα ακολουθήσει η ανάλυση του αγώνα και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Τέλος, στις 00:15 δείτε τους πανηγυρισμούς της ομάδας που θα κατακτήσει τον τίτλο την εφετινή σεζόν.

Για τρίτη σερί σεζόν, οι δυο “Δικέφαλοι” θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό της διοργάνωσης, με τον ΠΑΟΚ να έχει κατακτήσει τον τίτλο τις δυο προηγούμενες φορές σε Βόλο και ΟΑΚΑ. Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν τον τίτλο για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” από την πλευρά τους θέλουν τον τίτλο, προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την εφετινή σεζόν.

Η Ένωση μετράει μέχρι στιγμής 15 κατακτήσεις του τίτλου, ενώ ο ΠΑΟΚ μετράει έξι κατακτήσεις. Η τελευταία κατάκτηση της ΑΕΚ ήταν τη σεζόν 2016, ενώ ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τον τελευταίο του τίτλο στη διοργάνωση, την περσινή σεζόν. Η Ένωση ήταν εννέα φορές φιναλίστ, ενώ ο ΠΑΟΚ 13 φορές. Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Ολυμπιακός με 27 κατακτήσει, ενώ δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Παναθηναϊκός με 18 τίτλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα