Ναδάλ για Τσιτσιπά: “Πρέπει να παίξω το καλύτερό μου”

Έτοιμος για τον ημιτελικό κόντρα στον Τσιτσιπά ο Ισπανός

Πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του στον τελευταίο προημιτελικό κόντρα στον Στάνισλας Βαβρίνκα ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος δήλωσε ότι πρέπει να παίξει το καλύτερό του τένις για να καταφέρει να κερδίσει τον φορμαρισμένο Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ισπανός πραγματοποίησε εμφάνιση από τα παλιά για να κερδίσει με 6-1, 6-2 σε 68 λεπτά παιχνιδιού τον Βαβρίνκα και απέφυγε εντέχνως την παλαιότερη τοποθέτηση του Τσιτσιπά

πως κάθε φορά που συναντάει τον Ράφα, δεν μπορεί να βγάλει το παιχνίδι του.

“Ήταν πολύ θετικό ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξα. Ήταν σπουδαία εμφάνιση. Είμαι χαρούμενος πολύ που πέρασα και ήταν μια σημαντική στιγμή για μένα” δήλωσε αρχικά ο Ναδάλ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Στέφανο, το βράδυ του Σαββάτου (22:00GR).

“Παίζει πολύ καλά. Κέρδισε στο Εστορίλ την προηγούμενη εβδομάδα και έχει κερδίσει πολύ καλά ματς εδώ στη Μαδρίτη. Έρχεται στα ημιτελικά με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα είναι δύσκολο ματς και εύχομαι να είμαι έτοιμος γι’αυτό. Πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις. Σήμερα ήταν ένα καλό παράδειγμα. Πρέπει να συνεχίσω και αύριο έτσι”

Ο Ναδάλ έχει κερδίσει και τα 7 σετ που έχει παίξει με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Μετράει τρεις νίκες απέναντι στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, δύο σε τελικούς (Βαρκελώνη και Rogers Cup το 2018) και φέτος στα ημιτελικά του Australian Open.

Αυτός είναι ο 70ος ημιτελικός Masters για τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος διεκδικεί τον 34ο Masters τίτλο της καριέρας του και 6ο στη Μαδρίτη.

Most ATP Masters 1000 Semi-finals

Player Masters 1000 SFs 1. Rafael Nadal 70 2. Roger Federer 64 3. Novak Djokovic 62

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ναδάλ για Τσιτσιπά: “Πρέπει να παίξω το καλύτερό μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα