Ζορίστηκε η Λάτσιο στο Ούντινε (video)

Οι ομάδες έδωσαν μεγάλη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελάχιστες καλές φάσεις. Πρώτη απείλησε η Ουντινέζε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 20' και τη μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι. Η Λάτσιο δημιούργησε δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με ισάριθμες κεφαλιές. Πρώτα στο 28ο λεπτό από σέντρα του Παρόλο και κεφαλιά του Λουίς Αλμπέρτο και τρία λεπτά αργότερα όταν σέντραρε από αριστερά ο Λούλιτς και εκτέλεσε άουτ ο Παρόλο.

Στο 46΄ ο Φοφανά πήρε τη μπάλα από τον Λαζάνια και επιχείρησε καλό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Στρακόσια
με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν. στο 61ο λεπτό ο Λουίς Αλμπέρτο εκτέλεσε φάουλ, ο Σκουφέτ δυσκολεύτηκε στην επέμβαση και από κοντινή απόσταση ο Ατσέρμπι πέτυχε το 0-1.
Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κορέα να ανοίξει λογαριασμό στο σκοράρισμα, όταν απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο τον Στρίγκερ και σημάδεψε στην απέναντι γωνία για το 0-2.
Οι γηπεδούχοι "ξύπνησαν" μετά το 70' και δημιούργησαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. οι δύο χαμένες με τον Φοφανά και ισάριθμες επεμβάσεις του Στρακόσια και η άλλη στη φάση του γκολ στο 80ο λεπτό, όταν ο Νόιτινκ με εντυπωσιακό γυριστό σουτ νίκησε τον Στρακόσια μειώνοντας για το τελικό 1-2.
Keywords
Τυχαία Θέματα