Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης (21/05)

Αναλυτικά: Κριός

Από σήμερα, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο οίκο σου, κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει βαριά ψυχολογική διάθεση και εσωστρέφεια. Ίσως αισθανθείς την ανάγκη να ερευνήσεις διάφορα υπαρξιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Πρακτικά θέματα, όπως δάνεια, χρέη ή κληρονομιές, μπορεί επίσης να σε προβληματίσουν. Η ημέρα ξεκινά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 11ο οίκο σου, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου και εντείνοντας αρνητικά συναισθήματα. Η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις με τη στάση σου, ενώ η αντίθεση

της Σελήνης με τον Ερμή από τον 2ο οίκο σου αυξάνει το άγχος. Θα προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου, αλλά η κρίση σου δεν θα είναι σωστή και δεν θα είσαι αντικειμενικός/η.

Ταύρος

Η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό στον 7ο οίκο σου, εστιάζοντας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Νωρίς το πρωί, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 10ο οίκο σου, επηρεάζοντας σημαντικά τη διάθεσή σου, η οποία θα εξαρτάται από τον/τη σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου, καθώς κάποια ζητήματα στην καριέρα σου συνδέονται με αυτούς. Είναι πιθανό να εκδηλώσεις εμπάθεια, ζήλεια και κακίες προς έναν/μια συνεργάτη ή ακόμα και τον/την εργοδότη σου. Αισθάνεσαι ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν και να σε χειραγωγήσουν, γεγονός που σε πιέζει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 1ο οίκο σου δεν βελτιώνει την κατάσταση, καθώς θα είσαι αρνητικά επηρεασμένος/η και μπορεί να θυμηθείς παρόμοιες εμπειρίες από το παρελθόν, που θα σε κάνουν να είσαι προκατειλημμένος/η.

Δίδυμος

Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο οίκο σου, προσφέροντας μια ευκαιρία να ασχοληθείς με γραφειοκρατικές υποθέσεις, να τακτοποιήσεις έγγραφα και να εκπληρώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Νωρίς το πρωί, όταν η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 9ο οίκο σου, ενδέχεται να νιώσεις εμμονή με την καθαριότητα και την οργάνωση του χώρου σου. Μπορεί επίσης να ανησυχήσεις για την υγεία ενός συγγενικού προσώπου ή να ενοχληθείς από τη συμπεριφορά του απέναντί σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 12ο οίκο σου θα προκαλέσει εσωτερική σύγκρουση και πίεση, ενδεχομένως οδηγώντας σε κρίσεις πανικού λόγω δυσάρεστων αναμνήσεων από το παρελθόν.

Καρκίνος

Από σήμερα η Σελήνη περνά στον Σκορπιό στον 5ο οίκο σου, κάτι που θα σε κάνει πιο κοινωνικό/ή και αισιόδοξο/ή. Ωστόσο, νωρίς το πρωί, σχηματίζεται ένα τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα από τον 8ο οίκο σου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα πάθους για τον/την αγαπημένο/η σου, ζήλιες και καχυποψίες. Προσπάθησε να αποφύγεις σκέψεις και σενάρια που θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Ενδέχεται επίσης να νιώσεις ανασφάλεια για τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις πρόσφατα κάνει μια επένδυση και ρισκάρει χρήματα. Τις απογευματινές ώρες, με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 11ο οίκο σου, ίσως δυσκολευτείς να συνεννοηθείς με κάποιο φιλικό άτομο. Είναι πιθανό να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν με τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο ή τα παιδιά σου, αλλά να δυσκολευτούν να σε κατανοήσουν.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα περνά στον 4ο οίκο σου, από το ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργώντας σου την επιθυμία να κλειστείς στο σπίτι ή να ασχοληθείς με προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Νωρίς το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 7ο οίκο σου μπορεί να φέρει ψυχολογική πίεση από τον/τη σύντροφό σου, προκαλώντας έντονα και βίαια συναισθήματα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 10ο οίκο σου ίσως φέρει μια πρόσκληση για ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό ραντεβού, αλλά πιθανότατα δεν θα έχεις τη διάθεση να παρευρεθείς. Γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς, είναι πιθανό να αρνηθείς την πρόσκληση. Όποια απόφαση και αν πάρεις, να ξέρεις ότι θα σχολιαστεί.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο οίκο σου, ενισχύοντας την επιθυμία σου να συναντηθείς και να επικοινωνήσεις με κόσμο. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 6ο οίκο σου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ως βαριές και κουραστικές, μειώνοντας τη διάθεσή σου για δουλειές του σπιτιού ή του εργασιακού σου χώρου. Μπορεί να μην έχεις καν την ενέργεια να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 9ο οίκο σου μπορεί να προκαλέσει κρίση στις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, καθώς εσύ θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η ενώ εκείνοι θα είναι απόλυτα πρακτικοί και υπολογιστικοί. Αυτό μπορεί να κάνει την επικοινωνία σου με τον κόσμο σήμερα αρκετά προβληματική.

Ζυγός

Σήμερα, με τη Σελήνη να περνά στον Σκορπιό στον 2ο οίκο σου, θα νιώσεις έντονη κτητικότητα και τάση να κρατήσεις τα χρήματα και τα υπάρχοντά σου. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, όταν η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 5ο οίκο σου, θα έχεις την επιθυμία να μην δώσεις τίποτα, ακόμα και στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Ωστόσο, είναι πιθανό τα παιδιά σου ή ο/η ερωτικός/ή σου σύντροφος να σε φέρουν στο φιλότιμο με ψυχολογικά παιχνίδια, πείθοντάς σε να δώσεις περισσότερα χρήματα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 8ο οίκο σου μπορεί να φέρει προβλήματα στα κοινά οικονομικά με τον/τη σύντροφό σου. Εκείνος/η θα είναι πιο πρακτικός/ή, ενώ εσύ θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η και δυσκολεύεσαι να δεις τα πράγματα αντικειμενικά.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, τον 1ο οίκο σου, διευκολύνοντάς σε να εκφράσεις την προσωπικότητά σου, τις επιθυμίες και τις ατομικές σου επιδιώξεις. Ωστόσο, τις πρωινές ώρες, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 4ο οίκο σου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ξεσπάσματα στο σπίτι με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Είναι πιθανό να νιώσεις αρνητικά και βίαια συναισθήματα, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις τον αυτοέλεγχό σου. Το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 7ο οίκο σου θα κάνει την επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου προβληματική. Απόφυγε να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, καθώς θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και υπάρχει κίνδυνος να είσαι υποκειμενικός/η.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο οίκο σου, δημιουργώντας την ανάγκη να αποσυρθείς από την πολυκοσμία και να μείνεις μόνος/η. Το πρωί, όμως, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 3ο οίκο σου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονες φοβίες και ανασφάλειες, χαλώντας την ψυχολογία σου. Θα αισθάνεσαι αόριστους φόβους και θα κάνεις τρομακτικά και απαισιόδοξα σενάρια. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος/η και να μην παραδοθείς στους φόβους σου. Το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 6ο οίκο σου θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά δεν θα έχεις καμία διάθεση να τις αναλάβεις. Αυτό θα σου προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση και άγχος. Απόφυγε τις πολλές συζητήσεις, καθώς η κρίση σου θα είναι υποκειμενική.

Αιγόκερως

Η Σελήνη μετακινείται σήμερα στον Σκορπιό στον 11ο οίκο σου, δημιουργώντας την επιθυμία να επικοινωνήσεις και να συναντήσεις φίλους για να μοιραστείς τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου. Το πρωί, όμως, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 2ο οίκο σου μπορεί να σε πιέσει να αντιμετωπίσεις οικονομικές ανασφάλειες και να αναζητήσεις τρόπους να ασκήσεις εξουσία μέσω της οικονομικής σου ισχύος. Το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 5ο οίκο σου μπορεί να προκαλέσει διαφορές απόψεων μεταξύ του ερωτικού σου συντρόφου και της παρέας σου, οδηγώντας σε έντονες διαφωνίες. Μπορεί να προκύψουν προστριβές με κάποιο παιδί λόγω παρανοήσεων από τις δύο πλευρές. Σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να επιδείξεις κατανόηση προς τις απόψεις των άλλων.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον 10ο οίκο σου, η προσοχή σου επικεντρώνεται σε επαγγελματικά θέματα και κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανόν να πρέπει να αναλάβεις. Το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 1ο οίκο σου μπορεί να προκαλέσει έντονα και πρωτόγονα ένστικτα, κάνοντάς σε να επιβάλλεσαι με βία και να πιέζεις πρόσωπα και καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 4ο οίκο σου το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, πιθανώς σχετικά με τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου δραστηριότητες. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τη διάκριση μεταξύ των επαγγελματικών και οικογενειακών υποθέσεών σου, αποφεύγοντας τον παρακείμενο πολλαπλασιασμό των προβλημάτων.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό στον 9ο οίκο σου, η προσοχή σου επικεντρώνεται σε θέματα έρευνας, πληροφοριών και γνώσεων, καθώς και νομικών υποθέσεων. Το πρωί, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 12ο οίκο σου μπορεί να προκαλέσει έντονα σενάρια και δυσκολίες στη λήψη αποφάσεων, ειδικά αν αντιμετωπίζεις κάποια νομική υπόθεση ή πρέπει να αποφασίσεις εάν θα μιλήσεις και θα ανοίξεις τα χαρτιά σου. Το απόγευμα, η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον 3ο οίκο σου μπορεί να σε βάλει σε δίλημμα όσον αφορά τις απόψεις και τις αποφάσεις σου, καθώς το συναίσθημα αντιτίθεται στη λογική, καθιστώντας δύσκολη την αντικειμενικότητά σου. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διατηρήσεις μια ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και λογικής για να αποφευχθούν πιθανά λάθη ή παρανοήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα