Υποψήφιους Σκοτεινούς Ιππότες έχει η ταινία "Batman'

Εσείς ποιον από τους δύο προτιμάτε;

Δύο μεγάλες υποψηφιότητες υπάρχουν για να διεκδικήσουν την κάπα του μασκοφόρου ηρώα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία του Matt Reeves, "The Batman".

Σύμφωνα με τοDeadline, ο Robert Pattinson και ο Nicholas Hoult είναι οι δύο τοπ επιλογές των Warner Bros. και DC για τον ρόλο.

Ο Pattinson έγινε γνωστός μέσα από την τετραλογία

ταινιών, "Twilight", ως Edward Cullen. Άλλες του ταινίες είναι οι "Little Ashes" (2009), "Remember Me" (2010), "Water for Elephants" (2011), "Cosmopolis" (2012), "The Lost City of Z" (2016) και "Good Time" (2017). Αναμένουμε να τον δούμε στα "High Life", "Waiting for the Barbarians", "The Lighthouse" και "The King". Αναμένουμε να τον δούμε στη νέα ταινία του Christopher Nolan πλάι στην Elizabeth Debicki.

Ο Nicholas Hoult δεν είναι άγνωστος στο υπερηρωικό τοπίο. Καθώς πρωταγωνιστεί στις ταινίες X-Men ως Hank McCoy / Beast. Πρόσφατη προσθήκη του franchise είναι το "Dark Phoenix", το οποίο θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 6 Ιουνίου. Έχει πρωταγωνιστήσει στα "Jack the Giant Slayer" (2013), "Mad Max: Fury Road" (2015), "Rebel in the Rye" (2017), "The Current War" (2017) και "The Favourite" (2018) του Γιώργου Λάνθιμου. Αναμένουμε να τον δούμε στη βιογραφική ταινία "Tolkien" πλάι στην Lily Collins.

O Robert Pattinson και ο Nicholas Hoult

Οι δύο επιλογές αυτές συνάδουν με προηγούμενα δημοσιεύματα που ήθελαν την παραγωγή να κοιτά "νεαρούς ηθοποιούς μεταξύ των ηλικιών 25 και 33, οι οποίοι πρέπει να είναι ήδη γνωστοί στο κοινό".

Το "The Batman" είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Το 2017, ο ηθοποιός που ενσάρκωνε τον ήρωα, Ben Affleck, είχε πει ότι θα καθόταν στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Αν και μερικές εβδομάδες αργότερα, το διέψευσε, και είπε ότι θα παρέμενε στο project ως ηθοποιός και παραγωγός. Βέβαια, από τότε φήμες θέλουν τον Affleck να κρεμάει για πάντα την κάπα του ήρωα και να κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο "Suicide Squad 2". Τη συγγραφή του σεναρίου ήταν να κάνει ο ηθοποιός, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του, η κατεύθυνση της ιστορίας δεν τον ικανοποιούσε και αποφάσισε να το παρατήσει.

Ο Matt Reeves, γνωστός για τα "War for the Planet of the Apes" και "Cloverfield", έγινε εν τέλη σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός στην ταινία. Είχε επιβεβαιώσει ότι η ταινία δεν θα είναι κινηματογραφική μεταφορά του Year One και είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ανήκει στο DCEU.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, ενώ ο Reeves κοιτά τις λεπτομέρειες του σεναρίου. Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90 και θα φέρει νεώτερες εκδοχές αρκετών γνωστών χαρακτήρων. Θα εμφανιστεί ο Penguin ως ο κύριος ανταγωνιστής του Σκοτεινού Ιππότη και οι James Gordon και Alfred Pennyworth. Ο Reeves θα προσαρμόσει το σενάριο έτσι ώστε να έχει μια παραπάνω δόση δράσης, χωρίς όμως να χαθεί το κύριο συστατικό του ήρωα, το οποίο είναι οι ερευνητικές του ικανότητες στην επίλυση μυστηρίων.

Το "The Batman" είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021 και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα και εξελίξεις.

IGN GreeceΤαξίδι σε άλλη δεκαετία θα κάνουμε με την ταινία "The Batman"Δυστυχισμένο έκανε τον Ben Affleck το σενάριο του "The Batman"Ο Ben Affleck τοποθετήθηκε για το μέλλον του ως Batman

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα