To "The Magic Order" του Netflix βρήκε παραγωγό ήδη γνωστό στον υπερηρωικό κόσμο

Η μαγεία συναντά τη μαφία.

Ο σκηνοθέτης των "Aquaman" και "Furious 7", James Wan θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στην επερχόμενη σειρά του Netlix, "The Magic Order"

Η σειρά θα βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Mark Millar και ο Wan θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς. Επιπλέον η Lindsey Beer, παραγωγός των "Chaos Walking" και "Sierra Burgess is a Loser" θα βρεθεί στην εκτελεστική παραγωγή πλάι στον Wan.

Η σύνοψη του "The Magic

Order" αναφέρει "πέντε οικογένειες μάγων που έχουν ορκιστεί να προστατέψουν τον κόσμο μας και να πολεμήσουν τις δυνάμεις του κακού. Μια σκοτεινή δύναμη όμως έχει αρχίσει να τους ξεκληρίζει όλους έναν - έναν. Στο φως της ημέρας περπατούν ανάμεσά μας, είναι γείτονες, φίλοι και συνάδερφοι, αλλά την νύχτα μεταμορφώνονται σε μάγους και μάγισσες και μας προστατεύουν από το σκότος— εκτός και αν το σκότος τους προλάβει".

Ο Millar έγραψε το κόμικ και ο Olivier Coipel (Thor, The Avengers, The Amazing Spider-Man) το σχεδίασε. Το πρώτο τεύχος κατέκτησε την πρώτη θέση των "περισσότερων πωλήσεων για πρώτο τεύχος μέσα σε 20 χρόνια".

Ο Millar είναι επίσης γνωστός -μεταξύ άλλων- για τα "Kick-Ass", "Kingsman" και "Old Man Logan". Η εταιρεία του, Millarworld, αγοράστηκε από το Netflix πέρυσι. Μέσα σε αυτό το διάστημα, δεν έχουν εκδώσει μόνο κόμικ, αλλά έχουν προσπαθήσει να φέρουν ιστορίες του Millar στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Tα πρώτα project των Netflix-Millarworld ανακοινώθηκαν και περιλαμβάνουν τα "Empress", "Huck", "Sharkey The Bounty Hunter", "Jupiter's Legacy", "American Jesus" και "Prodigy".

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το trailer του κόμικ παρακάτω:

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceBlack Mirror: Season 5 | Official Trailer | NetflixΜε δικό του πάνελ το Netflix στη φετινή E3Netflix και Dark Horse Entertainment μαζί για μελλοντικές σειρές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα